Nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi, ale może mi ktoś odpowie dlaczego syrena w ok. ul. Żeromskiego wyła od godz. 8,41 przez 38 minut do godz. 9,19 ??
Pan Prezydent Chojniak pokazał dzis klase jak nigdy nie uczestniczac w obchodach z fanatykami pisu. Brawo. Oby tak dalej
Chemik masz swój rozum czy tak tylko pleciesz co w tvn usłyszysz??Prawda kiedyś wyjdzie...Jeszcze sobie przypomnisz jak tusek z putinkiem sie ściskali i śmiali..
Ci, którzy dzisiaj tak ochoczo bluzgają na PiS muszą pamiętać o jednej ważnej rzeczy. Rządy Platformy Obywatelskiej i PSL cechowała niebywała arogancja! PO i PSL nie interesowały się dobrem państwa i obywateli, za to dojeniem państwa - i owszem. I ciepłe posadki, i te afery - wszystkie zgrabnie zamiecione pod dywan. Lewica musiała oddać władzę po "wielkiej aferze" Rywina. A jedna tylko prawdziwa afera posła PSL na Podkarpaciu, to przewalone 65 milionów złotych. A gdyby tak napisać o "dorobku" PO? Zanim więc zdecydujecie się oddać głos - ruszcie głowami, bo tu nie chodzi o to, żeby rządził raz jeden, raz drugi gamoń. Tu trzeba naprawdę mądrze wybrać!
Oddajecie hołd ofiarom z BANEREM w ręku ? To jest chyba zniewaga tych osób !!! Taki baner swojego klubu to w ogródku trzymajcie ! Myślicie że pomnik wasz baner zobaczy ł ? Prosze mi wybaczyć ale wzburzony jestem taką sytuacją, bo baner tu nie był potrzebny . Głupota ludzka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!