Nie wiem czy dobrze zrozumiałem z tym zakazem wjazdu od strony Krakowskiego Przedmieścia?? Toż to kurwa JAKIŚ ABSURD!! Przejeżdżam tamtędy codziennie i mam już dość stania na skrzyżowaniu Stodolniana - Żeromskiego w korkach z nadzieją że ktoś mnie raczy wpuścić do ruchu. Co to ma być!
Od strony ul. Krakowskie Przedmieście jadąc w kierunku południowym nie będzie wjazdu, natomiast jadąc np. od strony Radomsko wjazd jest. Nie musisz gościu czekać w kilometrowych korkach po to żeby wyjechać ze Stodolnianej na Żeromskiego, możesz jechać na Śląską i dalej na rondo Sulejowskie..
z tym zakazem chodzi o ten kawałek Krakowskiego Przedmieścia który łączy się z Kopernika a nie z tą drogą która prowadzi np. na Longinówkę
ale będą jaja,już sobie wyobrażam co się tam będzie działo.
A Pobożny też będzie zatrzymywał samochody w miejscu niedozwolonym i wręczał pierwszym kierowcom jakieś upominki?
Rondo na dzień dobry jest spaprane.Jadąc od Radomska do ronda sulejowskiego duże auta nie wyrobią się na tym wypuszczonym krewężniku przy Śląskiej.Co kamienia tam też postawią jak na rondzie WWW?Daje miesiąc i z tego chodnika nic nie zostanie.
Burdel będzie jak w całym mieście i w naszym kraju. Tak lekko licząc od 7 lat Polski nie ma, a miasta nie ma juz od 10 lat. To taki literacki mikst, to takie widzimisie. Bagno i mokradło te nasze miasto i ta nasza Polska. Rence rence myjom.. Rozumiemy sieee????!!!!
Z tym zakazem wjazdu na rondo od krakówki jest tak samo bez logiki jakby zakazać wjazdu na rondo łódzka/kostromska od Pawłowskiej. Głupota, że świat nie widział. Tylko, że na Pawłowskiej Chojniak takiego numeru nie zrobi koło swojego domu bo się boi "ksiendza" proboszcza.
Ronda oddane do użytku, ale ulica Przedborska jest piękną wizytówką po pracach związanych z budową tych ROND. BŁOTO, BŁOTO, BŁOTO.... i FOLIE po całym tym bałaganie. Ciekawe czy firma sprzątająca tam dotrze, czy zaorzą tę ulice?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!