Niepełnosprawni posiadający kartę parkingową mogą parkować gdzie chcą, a nie tylko w kopertach i ani prezydent, ani rada miasta nie może tego kwestionować, bo to regulują inne przepisy.
Ale się czepiasz.
Przypomnij sobie, że "miasto" innym przedsiębiorcom (kiedy jeszcze potrzebowało od nich pomocy) wybudowało 2 super pojemne parkingi. Wiesz, o które chodzi ???
nie kozakuj, bo nie masz racji, poczytaj :http://forum.niepelnosprawni.pl/topic_show.pl?tid=4624
jest chore zeby za 9 minut spóznienia sie do samochodu po wykupieniu biletu w parkomacie trzeba zapłacic 30 zł w innych miasta za sp-óznienie płaci sie grosze .Niech ci radni zastanowia sie kto ich wybierał i po co
na sesji Rm w dniu 27.06.2012 r. wykazywałem nieracjonalność takiego działania i dlatego w poprawce do projektu uchwały wnosiłem o zapis aby za przekroczenie czasu opłaconego parkowania ponosić opłatę w wysokości dwukrotnej opłaty za czas przekroczenia i jest to w protokóle z sesji na stronach od 14 - 20 - patrz link:http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20121023142338dde0u7khzffz.pdf
Wychodzi mi na to, że generalnie akceptujemy te zasady !?
p.Janie i tak powinno byc jak pan wnosił i to jest prawidłowa decyzja radnego mam pan juz moje poparcie w nastepnych wyborach,radni innych obcji co pan Jan starajcie sie cos robic dla waszych wyborców,a nie tylko szukac haki na pana Prezydenta co Wam to nie wychodzi ,
Jestem osobą niepełnosprawną z powodu chorby kładu ruchu, bo tylko takie mają możliwość uzyskania uprawnień do parkowania na "kopertach".Dojeżdzam do pracy w okolicy Pl.Kościuszki. Trzy koperty zazwyczaj zajete są od wczesnych godzin rannych do popołudnia. Do zmiany przepisów mogłam zostawić samochód na każdym innym miejscu parkingowym. Teraz nie zarobię na parkomaty.Ponadto od kilku dni na parkingu k."Europy" na kopercie stoi renówka. Domniemam, że po prostu ktoś tam spokojnie parkuje. Ma prawo- jak mi powiedziała pani od parkomatów. "nijakiej sprawiedliwości niema, jest tylko statystyka"/Mrożek/
hakowanie to znam z ćwiczeń strażaków - drabiny, choć w temacie zbierania haków coś nie co wiem, ale uprzejmie "zapodaję", że w drużynie hakowej nie jestem - ha ! ha ! ha ! Jednocześnie informuję, że w kontekście "nawijania makaronu na uszy wyborców" na facebook-u cicho nie będę się zachowywał.
To jeszcze nic. Od wakacji na płatnym miejscu postojowym przy ul. Polskiej Organizacji Wojskowej między dworcami PKS i PKP stoi skoda na suwalskich tablicach. Za wycieraczką ma włożone kilka wezwań od straszy śmiesznej. Może ktoś policzyć ile pieniędzy z tytułu zajętego przez pół roku miejsca parkingowego straciło miasto?
Fotka zrobiona 31.08.2012 r.:
Szkoda, że nieudacznik Chojniak potrafi szukać pieniędzy tylko w kieszeniach mieszkańców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!