Co za bzdura! To jest bezprawie!
To dlaczego autostrady są płatne skoro w paliwo wliczony jest zniesiony już podatek drogowy? Rząd Tuska pobiera haracz od kierowców?
Spytajcie sie radnych na których głosowaliście czemu tak jest- czemu pod waszymi oknami jest strefa płatnego parkowania. Zwłaszcza ze na tych ulicach nie ma warunków do parkowania, nie wspomnę o kopertach dla niepełnosprawnych.
Jedna strona Słowackiego rozumiem ma strefę płatnego parkowania, ale drugie pobocze to chyba nie ma parkingów czy nagle powstały a droga się zwęziła?
A co do biletów dla rodziców to przy wszystkich szkołach to obowiązuje?
A gdzie są koperty dla niepełnosprawnych jedna góra dwie koło poczty a przy innych parkometrach ich nie widać jeszcze trochę to pod wlasnym domem bedzie trzeba placic
i jak własnie mieszakac w tym mieście, jak nawet nie ma gdzie parkować, chore to społeczeństwo. Chory nasz zarząd
powinna pozostac jeszcze oplata za 30 min ja k do tej pory. 20 min to malo, 40 to czasem za duzo. Beda mieli wiecej pretekstow do wlepiania mandatow, bo ktos stal w kolejce na poczcie i sie nie wyrobil w 20 min
no to dla mnie etz jest ciekawostka. bo podobno ta strefa miała w zamysle wymusic rotacje samchodów w centrum zeby mzoan bylo przyjechac i cos zalatwic ale co tam maja ludzie do zalatwienia na osiedlu ??
A może by tak postawili parkometry przy kompleksie budynków razem z parkingiem koło Hotelu Vestil, który nie należy do Hotelu; Pana Zbigniewa Wilka. Wszędzie w Piotrkowie spotkałem się z parkometrami, tylko nie tam. Przecież hotel posiada swój własny podziemny parking - oczywiście płatny.
Ja tam akurat jestem zdrowy, ale panowie z rady. Jak wam po prostu normalnie nie jest wstyd? Walka z "lewymi" inwalidami odbywa w różnych miastach (np. w Warszawie trzeba mieć specjalną kartę), ale przy tej ilości miejsc przeznaczonych dla inwalidów (w sumie tak na szybko w strefie to mi się kojarzy około 10) to ja bym od razu pisał do Samorządowego Kolegium Odwoławczego, a później WSA itd. Zachowanie takie jest NIE ETYCZNE! Wygramolenie się człowieka z samochodu, który jeździ na wózku przysparza sporo wysiłku... czekam aż ktoś sprawdzi, czy parkomaty są przystosowane do obsługi przez osoby na wózkach zwłaszcza w przypadkach z zanikiem mięśni. Brak mi kulturalnych słów żeby opisać takie działanie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!