Czyli za zamknięcie oddziału wewnętrznego na Roosevelta odpowiada też decydent szpitala Wojewódzkiego, nieładnie
Przepychanek ciąg dalszy. A jednak orkiestra zagrała ostatni kawałek. Koniec interny. Zawałowcy z braku szczęścia /miejsc / będą wożeni po całym województwie. A nuż się nieszczęśnika gdzieś upchnie. Tak było z moim znajomym. Zwiedził wszystkie szpitale w tej części województwa. Za drugim razem /za drugim razem/ bo raz tam już go wieźli wylądował w Tomaszowie .Bo jakieś miejsce się znalazło. Nie chcę rzucać oklepanego w Piotrowie hasła 801 zg...ów na 801 lecie ,ale muszę...
Zbędny to jest NFZ, a nie oddział wewnętrzny. A co z nocną i świąteczną pomocą na Próchnika? Czy Pan Dyrektor z Rakowskiej znalazł już dodatkowy personel w celu zapewnienia tejże pomocy całemu miastu i powiatowi?
Niech może ktoś wcześniej sprawdzi,co się dzieje na oddziale wre.na Rakowskiej.To najgorszy oddział!!!Lekarz na dyżurze tylko w dni powszednie,pielęgniarki mają wylane na wszystko!!!To istna kpina-nie oddział!!!
I po co było walczyć z NFZ. Tak kończą się przepychanki zielonych koniczynek.
Czyli pani Eliza utopiła temat. Może teraz czas na komercję. Czy nie o to chodziło?
O niebo lepsza interna i szpital na Rakowskiej.Czesto leżę w obu oddziałach i mam porównanie.Zawsze na Rakowskiej wezmą posiew,dolecza .Mam Zrobione konsultacje neurologiczna i okulistyczna.Tamten szpital jest ubogi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!