I bardzo dobrze ja zawsze siedzę w sylwestra w domu nie widzę potrzeby aby ludzie chodzili tak późno po ulicach.
Przecież w marketach zbiera się tyle ludzi i nic z tym nie robią, to co to są za przepisy jak jedno zaprzecza drugiemu, będąc na powietrzu jest większe ryzyko jak w pomieszczeniu zamkniętym masakra
Wirus jest taktowny i w Ostródzie nie będzie atakował pozdro dla policji i prośba o rozsądek bo oni uciekną a wy tu z nami zostaniecie jak w drugiej wojnie światowej
Ale ku.... przy pomocy swoich żołnierzy mafii chcą z nas zrobić niewolników!!!!!!
"zaspokajania niezbędnych potrzeb związanych z bieżącymi sprawami życia codziennego" - jak zabraknie mi wody mineralnej a wiadomo woda jest niezbędna do życia i udam się o 2 w nocy na stację benzynową zakupić tą wodę, to też dostanę mandat?
Żadnego mandatu nikt nie wypisze. Dlaczego tak ludzi napuszczacie?
Jak najbardziej jestem za restrykcjami, pandemia jest i długo będzie tylko niech te papruchy robią to zgodnie z prawem.
Czy modlitwa wieczorna pod figurka ,pomnikiem bedzie czynnoscia zaspokajajaca niezbedne potrzeby dnia codziennego?
Za dawnych czasów o winie obywatela tez decydował plicjant(milicjant).
Czyli "nowe idzie,stare jedzie".
Póki nie wprowadzą stanu wyjątkowego, mogą wąchać dziurę. Nie przyjmuje mandatu i powołuje się na konstytucję. :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!