Jak to mawiał imć Onufry Zagłoba herbu Wczele "w głowach się chamom poprzewracało".Co za bzdury w tych komentarzach.
Już mnie ten premierek i szumowski zaczynają drażnić.Sami już się gubią w tym co mówią.Jak się ludzie w końcu wkurzą to będzie sie działo.
Przykład: idę ulicą mam maseczkę jedno razową zatrzymuje mnie policja i muszę ja zdjąć,a potem jak podają wyrzucić do kosza i co mogę dalej iść bez maski?
Przedstawiciele WHO zwrócili uwagę podczas poniedziałkowej konferencji, że nie zaleca się noszenia masek ochronnych przez osoby zdrowe, jeśli nie ma ku temu odpowiednich przesłanek.
I komu tu wierzyć. Coś mi się wydaje że rząd nakupił masek, a teraz chce sobie to odbić. Kupiłod Chińczyków za grosze teraz sprzeda na pocznie z duża przebitką. I co na to Rzecznik Ochrony Praw Konsumenta
Uważaj gościu żeby czasem nie zamknęli cię w klatce i nie karmili bananami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!