metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)16.04.2020 08:29

Uważaj gościu żeby czasem nie zamknęli cię w klatce i nie karmili bananami.

14

rio ~rio (Gość)16.04.2020 09:22

Przedstawiciele WHO zwrócili uwagę podczas poniedziałkowej konferencji, że nie zaleca się noszenia masek ochronnych przez osoby zdrowe, jeśli nie ma ku temu odpowiednich przesłanek.
I komu tu wierzyć. Coś mi się wydaje że rząd nakupił masek, a teraz chce sobie to odbić. Kupiłod Chińczyków za grosze teraz sprzeda na pocznie z duża przebitką. I co na to Rzecznik Ochrony Praw Konsumenta

71

tio ~tio (Gość)16.04.2020 09:30

Przykład: idę ulicą mam maseczkę jedno razową zatrzymuje mnie policja i muszę ja zdjąć,a potem jak podają wyrzucić do kosza i co mogę dalej iść bez maski?

51

gość ~gość (Gość)16.04.2020 09:35

Czas dla pisspekulantów się rozpoczął!!!

23

gość ~gość (Gość)16.04.2020 09:47

Już mnie ten premierek i szumowski zaczynają drażnić.Sami już się gubią w tym co mówią.Jak się ludzie w końcu wkurzą to będzie sie działo.

51

97-300 97-300ranga16.04.2020 09:59

Jak to mawiał imć Onufry Zagłoba herbu Wczele "w głowach się chamom poprzewracało".Co za bzdury w tych komentarzach.

36

gość ~gość (Gość)16.04.2020 10:00

Nadszedł ten dzień zagłady. Pierwszy stopień mówię wprost. Głupoty ludzkiej los.. nieodwracalny błąd. (Ostateczny sąd).

51

gość ~gość (Gość)16.04.2020 08:40

A czy wargi muszą być całe zasłonięte?

30

gość ~gość (Gość)16.04.2020 11:00

Chciałam uszyć sobie maseczkę ale nie mam gumek

30

j. ~j. (Gość)16.04.2020 10:35

Mówią, że maseczka jednorazowego użytku wystarczy na ok. pół godz. i trzeba ją wyrzucić. Z kolei maseczka wielokrotnego użytku, np. z bawełny powinna być po każdym użyciu, czyli np. po wyjściu w tej maseczce do sklepu, prana w pralce w temp. 60 st. co najmniej 45 min., następnie dezynfekowana, prasowana itp. A więc musimy mieć teraz w zapasie setki (jeśli nie... tysiące!) maseczek na osobę, albo nic innego nie robić, tylko prać, odkażać, suszyć i prasować maseczki! Jak oni sobie to wyobrażają? Kto sprawdzi, czy ja wyprałem maseczkę po jednorazowym użyciu i niby po co? Może powinno się prać co rano powłoczkę poduszki, na której śpimy, no bo na nią oddychamy całą noc? Kto mądry nie powie, o co to chodzi?

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat