Żona mu rogi przyprawiła to się ta miernota na mieszkańcach wyżywa.
To jest moja działka i mogę sobie na niej postawić na co mam ochotę!!!Płacę podatek za działkę!!!I wara od mojej własności!!!
Jeszcze niedawno mieliśmy Kościół w blaszaku na belzackiej ciekawe czy płacili podatek
Nigdy nie byłam zwolenniczką obecnego prezydenta, ale z powyższym się zgadzam. Ludzie stawiają te wstrętne baraki, gdzie się tylko da, bo nic za to nie płacą. Użytkują na wszelki możliwy sposób, jak każdy inny budynek gospodarczy.
Nadejszła wiekopomna chwila ogłosić konkurs na stanowisko prezydenta Piotrkowa. Za trzy tysiące na miesiąc też znajdzie prezydent który tak samo będzie przychodził do magistratu.
Dlaczego mamy im płacić tylko za to, że co chwila podnoszą nam podatki i opłaty dodatkowo jeszcze zadłużają kraj w zastraszającym tempie. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
najlepszym rozwiązaniem by było opodatkowanie waszych pensi bo was stać na wszystko a szukacie jeszcze bedziecie tak wiercic tak chapac zeby zapewnic sobie byt i swoim bliskim
Miasto szuka fundusz na budowę biblioteki .......... kolejny niechciany pomnik chwały Prezydenta Chojniaka ........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!