metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
adagor ~adagor (Gość)30.07.2016 13:58

Żona mu rogi przyprawiła to się ta miernota na mieszkańcach wyżywa.

101

Były kursant ~Były kursant (Gość)30.07.2016 14:08

Nie ma pieniędzy na prezenty dla chłopaka?

140

adamgggaaaa ~ adamgggaaaa (Gość)30.07.2016 15:23

To jest moja działka i mogę sobie na niej postawić na co mam ochotę!!!Płacę podatek za działkę!!!I wara od mojej własności!!!

163

anglik daniszewice ~anglik daniszewice (Gość)30.07.2016 15:59

Jeszcze niedawno mieliśmy Kościół w blaszaku na belzackiej ciekawe czy płacili podatek

80

Gordon ~Gordon (Gość)30.07.2016 17:44

Wszyscy psioczą, a i tak na tych gamoni głosują...

110

Zanzi ~Zanzi (Gość)30.07.2016 16:04

Cytuję:
Obiekty wyłączone są z opodatkowania podatkiem od nieruchomości pomimo że spełniają wszystkie funkcje budynku (...) W sposób ewidentny narusza to równość uprawnień i obowiązków obywateli w zakresie realizacji świadczeń o charakterze publicznoprawnym

Nigdy nie byłam zwolenniczką obecnego prezydenta, ale z powyższym się zgadzam. Ludzie stawiają te wstrętne baraki, gdzie się tylko da, bo nic za to nie płacą. Użytkują na wszelki możliwy sposób, jak każdy inny budynek gospodarczy.

59

sklave sklaveranga30.07.2016 19:53

Nadejszła wiekopomna chwila ogłosić konkurs na stanowisko prezydenta Piotrkowa. Za trzy tysiące na miesiąc też znajdzie prezydent który tak samo będzie przychodził do magistratu.
Dlaczego mamy im płacić tylko za to, że co chwila podnoszą nam podatki i opłaty dodatkowo jeszcze zadłużają kraj w zastraszającym tempie. Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka

101

gadul ~gadul (Gość)30.07.2016 21:20

opodaktujcie psy co zanieczyszczaja nam chodniki

72

buffonza ~buffonza (Gość)31.07.2016 00:34

najlepszym rozwiązaniem by było opodatkowanie waszych pensi bo was stać na wszystko a szukacie jeszcze bedziecie tak wiercic tak chapac zeby zapewnic sobie byt i swoim bliskim

71

mom ~mom (Gość)31.07.2016 08:59

Miasto szuka fundusz na budowę biblioteki .......... kolejny niechciany pomnik chwały Prezydenta Chojniaka ........

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat