Gdyby nie prowadzący chętnie bym oglądał bo pomysł dobry. Nie trawie tego pana. Za dużo złych rzeczy mi się z nim kojarzy.
Czy to ten syn taksówkarza, który swego czasu bardzo "uprzejmie" traktował dyspozytorki?
Super pomysł! Jestem pod wrażeniem jakości zapraszanych gości!
Myślę, że ten co nic nie robi a tylko krytykuje nie doceni ilości czasu poświęconego w zaaranżowanie takiej rozmowy. Subik na YouTube zostawiony.
PS. Dzięki Darku za zaangażowanie w WOŚP :)
Widze ze ogrom negatywnych wpisów na temat tego pana pozwolił moderatorowi na usuwanie takich komentarzy. Wstyd dla
Moderatora tej strony. Pamiętaj ze nie wszystko złoto co się swieci. Napisze ponownie - program fajny ale z ust tego pana nic nie jest prawdziwe. Tak jak widać sam program to nie wszystko bo liczy człowiek. Dla pana prowadzącego trochę pokory i skromności.
Widzę, że osoby które negatywnie wypowiadają się na temat tego Pana albo go nie znają albo są zazdrośni. Oglądałem ten program i uważam że jest w nim wiele ciekawych gości i gwiazd.
Program jest ciekawy. Nie rozumiem po co się wypowiadać na temat życia prywatnego prowadzącego.
Brawa Ucho. Fajna robota w pandemii. Tylko po rozmowie żebyś na trening zdążył.
Nie, nie i nie. Mogę napisać dużo, ale ograniczę się do NIE. I niech tak zostanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!