Jak jest z cenami leków ............. czy wszystkie Apteki mają te same ceny ............ wcześniej dopytywałem się o ceny leków i prosiłem o dwie lub nawet trzy recepty ........... i spacer dla zdrowia.
I tak krok po kroku idziemy na rzeż jak barany bez słowa sprzeciwu. Następnie e-kraj+ bez gotówki , pegasus+ w każdym domu i i chip+ w każdej ręce. Niegdyś był to podobno waleczny naród z zamiłowaniem do wolności i swobód obywatelskich, a dziś młodzi muszą emigrować, aby nie być niewolnikami.
Nie mam "komórki" ani skrzynki email. Nie dajmy się zaczipować i kontrolować. Pocałujta misia w d...
ja tak miałam, byłam w naszej wsiowej przychodni i oni od razu skierowali e-receptę do apteki przy tej placówce, nie miałam wyboru. musiałam kupić lek na miejscu za 50zł, zamiast np. w mieście za 40 coś zł...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!