Oto całe oblicze straży. Kto zna tą instytucję od podszewki nie jest to zaskoczeniem.
Najważniejsze, żeby dobrze wypaść przed kamerami.
"Młody i doświadczony." Powinno się dodać jeszcze ze z poparciem PIS-u., na uroczystości inne partie były nie zaproszone i wszyscy wiemy ze brakowało pani Milczanowskiej i Macierewicza, bo kalendarz mieli już zapewniony najważniejsze ze poparli-)
Najważniejsze, że komendantem nie został ten nawiedzony melancholik! :D
I bardzo dobrze. Nie widzę w tym nic złego, że z poparcia władzy. Może ukróci zatrudnianie szwagrów i kumpli, kto zna realia rekrutacji, ten wie o czym piszę. A jeśli się nie sprawdzi, wiemy jak głosować w następnych wyborach. Same plusy.
Na 14 zdjęciu wyglądają jak syn z ojcem, uderzające podobieństwo?
Bulwersują słowa nowego komendanta! Czy w piotrkowskiej straży jest tak źle, że nowy wódz musi zakasać rękawy i sprzątać po ekscesach jego poprzedników? A może nowy wódz ma parcie na zamordyzm i uważa, że mądry, prawy i sprawiedliwy jest tylko on, a cała załoga to banda obiboków i pozorantów? Patrząc na zdjęcia pana komendanta, na mimikę jego twarzy, na to jak stoi i jak czyta, słowem - na mowę jego ciała, jestem pełen obaw i rozumię czemu strażak z prawej strony zdjęcia wznosi oczy do nieba.
PS. Daj Boziu, żebym się mylił!
Szacunek do munduru oznacza by swoim zachowaniem nie przynosić ujmy formacji którą się reprezentuje. I wiem o tym gdyż sama jestem funkcjonariuszem. Niech zabierają głos Ci co znają realie służb mundurowych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!