te utrudnienia w ruchu to fantastyczna budowa apartmentsów na sadowej , codziennie zapi... jest ulica jak nie autami roboli to dostawczakami
Ja ostatnio zaobserwowałem dwóch gości pijących piwo na ławce przy Próchnika/Kopernika więc zadzwoniłem po Straż Miejską,niech zapłacą mandaty.
nieee, to niemożebne, piotrkowianin, wzór cnót wszelakich jako kierowca, wsiadł za kierownicę pod wpływem alkoholu? nie może to być
Ciekawe jaki wyrok dostałby zatrzymujący, jeśli winnym okazał się być sędzia lub poseł :-)
Nie ma to jak donos, tak jak w tv uczą,komuna wraca! Niedługo bedzie jeszcze , a co somsiad ma w domu ,pokoju, sypialni.
Nic mu nie zrobią, w tamtym roku również zatrzymałam pijanego kierowcę, który zabiłby mnie i moje dziecko kiedy szłam z wózkiem po chodniku na ul. Jeziornej. Policja przyjechała zabrali go na 24 do wytrzeźwienia, następnie po jakimś czasie była sprawa w sądzie gdzie zeznawałam ja i jeszcze jeden pan, który mi wtedy pomógł mi go złapać. Na sprawie przyznał się do winy i na tym koniec. Dalej jeździ autem ponieważ widuję go na osiedlu i taka to sprawiedliwość. Tak więc dochodzę do wniosku, że nie warto.
Brawo dla zatrzymującego! Jeśli będzie więcej takich reakcji, bo wyeliminuje się swołocz, która zagraża normalnym obywatelom.
A dziś dzień bez samochodu. Czyżby piotrkowskie mzk-i "olały" ten dzień?
A po co zaraz policje wzywać? Kluczyki zabrać i wyrzucić, boazerie znaczy się mordkę poobijać, koła przebić i niech szuka sprawiedliwości. Następnym razem zastanowi się zanim wsiądzie do samochodu. Foto na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!