Po minie Romana Pożarka nie wyglądało jakby taka miala być taktyka... Gratulacje Panowie powodzenia w Głogowie. Ps. Lucek mam nadzieję że pójdziesz do Wisły bo zasługujesz na to jak nikt inny. Pozdrawiam
Nie wszystkie wypowiedzi są tu publikowane, nikogo nie obrażałem, a wypowiedzi zniknęły. Może tylko gość i psychiatra się wypowiedzą?
W kontekście ósemki (A przecież wszystkim nam o to chodzi) dzisiejszy mecz może okazać się bardzo ważny. Trzymam kciuki
A mi się wydaje, że zespołowi brakuje po prostu założeń taktycznych i myśli przewodniej w meczach. To,że udało się wygrać jest wynikiem osłabn?ęcia w końcowym kwadransie przeciwników. Przy takim sposobie prowadzenia przez trenera zespołu aż strach pomyśleć co będzie w najbliższym meczu w Głogowie. Oby tak się nie stało.
No nie wyglądało przez te 40 min. na to, że to była taka taktyka bo potem nasza gra wcale nie była lepsza tylko gdynianie słabli w oczach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!