metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)21.09.2009 11:23

"" napisał(a):
Wszyscy tutaj stwarzający fotoproblem nie byli na procesjach Maryjnego Obrazu.

tez tak przypusczam ze najwiecej do powiedzenia maja ci których temat tak naprawde nie dotyczy.

00

Aras ~Aras (Gość)21.09.2009 17:43

Ja byłem na uroczystościach, jestem na zdjęciu a wcale tego nie chciałem. Teraz m.in. moje zdjęcie wisi przed kościołem jak w publicznej galerii. Wystarczy przejść się pod kościół, gdzie obecnie jest obraz Matki Bożej i zobaczyć, co się dzieje w okolicy i to także w niedzielę. Jakby to Jezus zobaczył, to pewnie byłaby powtórka z rozrywki, bo już kiedyś pokazał podobnym, gdzie ich miejsce.

00

xx ~xx (Gość)21.09.2009 22:07

Tak tylko ta większość to osoby starsze, które zawsze takie coś kupią choć gdzie indziej narzekają, że mają za małą emeryturę. Problem jest bo takie zdjęcie może kupić każdy. A co potem z nim zrobi? Chyba nie chcielibyście by ktoś zrobił jakiś fotomontaż z waszą twarzą i wstawił do internetu. Jeżeli większość chce być fotografowana to znaczy, że ta większość zgadza się na łamanie prawa. Czy takie zachowanie propaguje kościół? Ja akurat byłem na procesji. I jak gość chciał mi zrobić fotkę to powiedziałem, że mu rozp...walę ten aparat jak tylko cyknie. Ale czy po to jest procesja żeby człowiek nie mógł w spokoju się pomodlić? Ludzie są skupieni, zamykają oczy starają się być sam na sam z Bogiem a tu wpieprza się pomiędzy to jakiś gość. Jak w czasie komunii dziecka chciałem zrobić w kościele kilka zdjęć to ksiądz mnie przegonił. Dlatego, że nie dałem odpowiedniej ilości kasy. Widocznie fotografowie dają niezły haracz na kościół że robią to za jego przyzwoleniem.

00

zet ~zet (Gość)22.09.2009 10:28

"xx" napisał(a):
Problem jest bo takie zdjęcie może kupić każdy

oj chyba az taka gwiazda nie jestes zeby sie na twoje zdjecia rzucali i wykupywali je milionowymi nakładami zeby sobie tapetowac nimi sciany :D

00

zenek ~zenek (Gość)22.09.2009 11:02

Moderator: Wszelkie uwagi prosimy kierować pod adres e-mail: kontakt@epiotrkow.pl

00

xx ~xx (Gość)22.09.2009 18:12

"" napisał(a):
chyba az taka gwiazda nie jestes zeby sie na twoje zdjecia rzucali i wykupywali je

Gwiazda nie jestem ale każdy ma jakiś wrogów. Nawet Ty zet. Więc nie mów mi pierdół. Ty też gwiazdą nie jesteś ale jak ktoś kupi twoje zdjęcie zrobi z niego jakieś erotyczne foto i wstawi na jakiś portal to będziesz gwiazdą. Już niejeden się o tym przekonał wstawiając głównie przez głupotę swoje foto np. na Youtube. I nie muszę być gwiazdą żeby wiedzieć, że łamane jest prawo. Ale ty lubisz łamać prawo jeżeli tak mówisz. I nie trzeba kupować milionów zdjęć i tapetować nimi ścian, wystarczy jedno by komuś zaszkodzić. A najgorsze to już są te foty dzieci w zbliżeniu. Jakby mojemu dziecku ktoś tak zrobił to ten stragan poszedłby w drobny mak.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat