Gmina Wola Krzysztoporska tragedia jedna wielka ślizgawka a mówią że na zimę są przygotowane jak zawsze zima zaskoczyła służby drogowe
Czemu nie były chodniki i drogi posypane co do cholery znowu drogowców zaskoczyło obiboki
Gdzie rano był dr.Szokalski w dzien powszedni wszendzie go pelno i jest najmądrzejszy a dziś zaspał tak jak cały zdium
Kolejny sukces prezydenta i nowego dyrektora Zdium. Nie ma to jak szukać oszczędności kosztem bezpieczeństwa podatników
Mam nadzieje,ze odpowiedzialni za sliskie ulice i chodniki wstali rano,poslizneli sie i sobie glupi ryj rozwalili.To pisze ja,doktor...
Kurcze cały powiat oblodzony, to pewnie również wina Szokalskiego i Chojniaka..... Jasne, powinni wstać o 4 rano sprawdzić ulice a nóż jest ślisko, wrócić z wiadrem i sypiać piach. Jesteście beznadziejni jak radni opozycji piotrkowskiej...
wszystko byłoby Ok gdy drogowcy wstali i zaczęli swoją robotę o 2 godziny wcześniej :)
W Piotrkowie Tryb. ZDiUM też zaspał.O godz. 7.30 posypywano chodniki a ludzie na 6.00 do pracy.Boczne ulice miejskie na Wierzejach ślizkie jak nie wiem .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!