Gmina Granicą na FB ogłaszała że będzie slisko, to zamiast posypać już w nocy drogi to zaczęli o 7. Katastrofa
Szkoda że nie jest powiedziane bo było dzisiaj przed 7 w Parzniewicach
Kacperek w Moszczenicy też zaspał pierwsza piaskarka z dwóch które jeżdżą po gminie jechało o 6 A ludzie w rowach na gajkowicach i rekoraju już po piątej rano brawo komunalna
Tak z ciekawości - kto w Piotrkowie odpowiada z tzw. "Akcja Zima" ? ?
Z jakimi firmami zawarto umowy na sprzęt do usuwania skutków opadów śniegu i gołoledzi ? ? jeżeli jest to firma PEUK to będziemy mieli bardzo ładną białą zimę i śliskie lodowiskowe ulice i chodniki.
Dzienkowac panu Karolowi Sz za jego decyzje nic z tym sie nie robi
Nic nowego. Sensacja byłoby jakby posypane było nim ludzie rusza do pracy, a tak zwykla codziennosc w miescie samo sie roztopii.
W Piotrkowie Tryb. ZDiUM też zaspał.O godz. 7.30 posypywano chodniki a ludzie na 6.00 do pracy.Boczne ulice miejskie na Wierzejach ślizkie jak nie wiem .
wszystko byłoby Ok gdy drogowcy wstali i zaczęli swoją robotę o 2 godziny wcześniej :)
Kurcze cały powiat oblodzony, to pewnie również wina Szokalskiego i Chojniaka..... Jasne, powinni wstać o 4 rano sprawdzić ulice a nóż jest ślisko, wrócić z wiadrem i sypiać piach. Jesteście beznadziejni jak radni opozycji piotrkowskiej...
Mam nadzieje,ze odpowiedzialni za sliskie ulice i chodniki wstali rano,poslizneli sie i sobie glupi ryj rozwalili.To pisze ja,doktor...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!