Czyli jesteś mieszkańcem Bugajskiej. Faktycznie to problem ,ale rondo też muszą zrobić i trzeba jakoś sobie radzić ! Zakazu nie ma a znak objazd jest ogólny ,więc każdy wybiera drogę jaką uważa:)
Czyli to wina miezkańców tak że parkują sobie autka i mają później problem z wjazdem lub wyjazdem. Jest wyznaczony objazd ale po co jechać taki kawał można jechać na skróty przez małą uliczkę . A po co znaki na Bugajskiej lub zrobienie na czas budowy jednokierunkowej skoro jest czarno na białym pokazany obijazd . Przetaracia , potrącenia , pourywane lusterka teraz to standart . Ale najważniejszy jest PAN który musi sobie przejachać . Życze wam ktoś przersował autko zobaczymy czy też będzie taki mądry w realu niż w internecie . Piona
Pani z Osiedla niech mnie cmoknie wie gdzie,mam prawo sobie jeździć tam,może się wyprowadzić zawsze.
Jak miło czyta się te posty pełne zrozumienia i wyrozumiałości dla wszystkich, a krytycznych dla samych siebie,
Taka to oszczędnosc kierowców..Skróci 200metrów jadąc Bugajską zamiast do ronda WWW a później bluźni stojąc w korku bo nikt go niechce wpuscić ze Skłodowskiej.Mi tam nic się nie straci jak wypuszczę pare aut z Bugajskiej ale jak ktoś na mnie trąbi z tyłu to uważam że to zwykłe chamstwo.
Kobitka na pewno nie ma prawka .....
Jeśli każdy pojedzie do ronda na Wolborskiej ,odcinek na Wyzwolenia zostanie zakorkowany.Codziennie jadę tą drogą i wybieram tą która jest najlepsza w danym momencie. Najgorzej jest koło 7-8 i wtedy faktycznie jechać przez Wyzwolenia ,bo te małe uliczki są zakorkowane .Jednak nie przesadzajmy ,kierowcy ustępują i jakoś do tej pory wypadków nie było. Każdy musi sobie radzić , a jazda bocznymi uliczkami odciąża Wyzwolenia -to chyba jasne !
A może by policja postawiła na alei Kopernika w strone ronda Sulejowskiego znak jazda na suwak. Bo dziś miałem doczynienie z szeryfem drogowym. Postawić znak a kto sie nie stosuje po 200 mandatu i by sie nauczyli jezdzic
A kogo to obchodzi kto i jak jeździ droga jest po to by nia jechac a nie jakieś problemy ma kobieta. Pewnie jeszcze emretyka jaka co siedzi w oknie
Będę jeździł tak jak mam ochotę,chyba że postawią zakaz.A mieszkańcy Bugajskiej zawsze parkowali na chodnikach,więc niech teraz nie bredzą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!