metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Bizz ~Bizz (Gość)14.04.2017 14:41

Chyba ulice są od tego aby po nich jeździć

142

Janek ~Janek (Gość)14.04.2017 14:55

Będę jeździł tak jak mam ochotę,chyba że postawią zakaz.A mieszkańcy Bugajskiej zawsze parkowali na chodnikach,więc niech teraz nie bredzą.

123

Adrianek ~Adrianek (Gość)14.04.2017 15:01

A kogo to obchodzi kto i jak jeździ droga jest po to by nia jechac a nie jakieś problemy ma kobieta. Pewnie jeszcze emretyka jaka co siedzi w oknie

84

Pietrek Pietrekranga14.04.2017 14:46

A może by policja postawiła na alei Kopernika w strone ronda Sulejowskiego znak jazda na suwak. Bo dziś miałem doczynienie z szeryfem drogowym. Postawić znak a kto sie nie stosuje po 200 mandatu i by sie nauczyli jezdzic

suwak.jpg

61

zz75 zz75ranga14.04.2017 15:07

Kobitka na pewno nie ma prawka .....
Jeśli każdy pojedzie do ronda na Wolborskiej ,odcinek na Wyzwolenia zostanie zakorkowany.Codziennie jadę tą drogą i wybieram tą która jest najlepsza w danym momencie. Najgorzej jest koło 7-8 i wtedy faktycznie jechać przez Wyzwolenia ,bo te małe uliczki są zakorkowane .Jednak nie przesadzajmy ,kierowcy ustępują i jakoś do tej pory wypadków nie było. Każdy musi sobie radzić , a jazda bocznymi uliczkami odciąża Wyzwolenia -to chyba jasne !

32

epik ~epik (Gość)14.04.2017 15:58

Taka to oszczędnosc kierowców..Skróci 200metrów jadąc Bugajską zamiast do ronda WWW a później bluźni stojąc w korku bo nikt go niechce wpuscić ze Skłodowskiej.Mi tam nic się nie straci jak wypuszczę pare aut z Bugajskiej ale jak ktoś na mnie trąbi z tyłu to uważam że to zwykłe chamstwo.

30

do piszących komentarze, tych bez winy oczywiście ~do piszących komentarze, tych bez winy oczywiście (Gość)14.04.2017 17:13

Jak miło czyta się te posty pełne zrozumienia i wyrozumiałości dla wszystkich, a krytycznych dla samych siebie,

61

SKORUMPOWANY ~SKORUMPOWANY (Gość)14.04.2017 17:05

Pani z Osiedla niech mnie cmoknie wie gdzie,mam prawo sobie jeździć tam,może się wyprowadzić zawsze.

65

Bugajska ~Bugajska (Gość)14.04.2017 17:26

Czyli to wina miezkańców tak że parkują sobie autka i mają później problem z wjazdem lub wyjazdem. Jest wyznaczony objazd ale po co jechać taki kawał można jechać na skróty przez małą uliczkę . A po co znaki na Bugajskiej lub zrobienie na czas budowy jednokierunkowej skoro jest czarno na białym pokazany obijazd . Przetaracia , potrącenia , pourywane lusterka teraz to standart . Ale najważniejszy jest PAN który musi sobie przejachać . Życze wam ktoś przersował autko zobaczymy czy też będzie taki mądry w realu niż w internecie . Piona

23

zz75 zz75ranga14.04.2017 20:05

Czyli jesteś mieszkańcem Bugajskiej. Faktycznie to problem ,ale rondo też muszą zrobić i trzeba jakoś sobie radzić ! Zakazu nie ma a znak objazd jest ogólny ,więc każdy wybiera drogę jaką uważa:)

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat