Dokładnie tak samo robią ci z polsatu sprzedając internet. Chodzą po domach jacyś ukraincy ledwo mówiący po polsku i naciągają na podpisanie umowy z polsatem.
Nie mają sumienia. Najczęściej naciągają starsze osoby, które liczą się z każdym groszem...
Mnie tez taki pan odwiedził..kazałam mu jeszcze raz wysłać listem poleconym..informację o deklaracji gdzie chcę należeć..Pan się skosił..do dziś nic nie dotarło :)
Wyrzucać za drzwi! A swoją drogą :dobra zmiana" powinna się takimi zająć, ale... obawiam się, że taki akwizytor może mieć problemy, ale jeśli np. jednocześnie jest działaczem KOD-u, albo chodzi na kontrmiesięcznice, czy też dzisiaj był protestować przeciwko faktycznej likwidacji SN... Ale... Piotrkowianie to w większości pisowcy i może uważają, że KOD, opozycja i np. gender, to są prawdziwe plagi, a nie tam jacyś oszuści...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!