Wpisujmy gdzie zima nie zaskoczyła - jechałem z Ręczna i zima zaskoczyła dopiero w Piotrkowie
ludzie wy zdajecie sobie sprawę że to nie firmy wysyłają pługo-piaskarki na ulice kiedy śnieg spadnie? to miasto wydaje decyzje kiedy oni mają wyjechać odśnieżać...a że w tym roku jest mniej pieniążków na odśnieżanie, będzie więcej śniegu na ulicach
Na pokazanym filmie widać,jak "pięknie" odśnieżonym samochodem jadą autorzy...Czapa śniegu na masce...
Znakomity przykład dla innych w czasach,kiedy tyle mówi się ( i tylko-niestety) o dokładnym odśnieżeniu auta przed jazdą!
Penie zima tylko do piotrkowa trafiła :D
opoczno odsniezone ,drogi zcarne. trasa opoczno - piotrków robi sie zasypabna dopiero od sulejowa w kierunku PT. tak to czarna. w tomaszowie tez lepiej niz w piotrkowie. a moze tam inny snieg pada ??
Do wiadomości PEUK: Panowie, czytając poniższe komentarze myślę że akcję posypywania solą i odśnieżania powinniście zaczynać już pod koniec września. A teraz... no cóż, myślę że najwyższa pora zacząć łatać pozimowe dziury w jezdni żeby wiosną Piotrkowianie nie narzekali
200 ton piasku na cztery auta o maksymalnym załadunku 5t, to ile razy zostały załadowane, niech ktoś logicznie się wypowiada a nie liczy że wszyscy nie znają matematyki i myślą że przez noc piaskarka rozwija prędkość światła i co godzinę zużywa ładunek. Gratulacje że ten piach topnieje a śnieg nie.
Dokładnie potwierdzam. Dlaczego jak co roku tylko Piotrków ma z tym problem?
drodzy kierowcy nie porównujcie dróg krajowych do tego co jest w mieście tam sypią solą i chlorkiem a w mieście mieszankom sól i piach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!