Panowie z Sejfu choć kibicowałem Wam w trakcie trwania tej edycji pucharu Polski uważam, że nie macie racji. Przepisy dotyczą wszystkich bez znaczenia czy jesteś trenerem, redaktorem, biznesmenem , nauczycielem czy wiceprezesem ŁOZPN. Z chwilą gdy wychodzicie na boisko jesteście drużyna która podlega przepisom i regulaminowi rozgrywek. I nie ma znaczenia, kto jest prezesem OZPN, bo każdy inny podjąłby taka sama decyzję. Decyzje o wystawieniu nieuprawnionego zawodnika podjęliście świadomie licząc się z ewentualnymi konsekwencjami. Zakończcie to z godnością. W przyszłym roku także będę Wam kibicował !!!!!
Panowie, ja też byłem za wami ale w tej sytuacji wypadałoby po prostu przeprosić i zejść z boiska. Tyle
O ile w stosunku do P.Kranca sie wypowiedziec nie moge to juz w przypadku panow nowakowskiego I szewczyka ( specjalnie z malych liter) moglbym powiewiec wiele ale z grzecznosci powiem tylko tyle iz nie powinni miec nic wspolnego z pilka nozna a juz nigdy mlodziezowa.... szkoda ze prezes otacza sie takimi ludzmi...
Niezależna -"Minister Sportu i Turystyki Witold Bańka przedstawił szereg zmian, których zadaniem jest zwiększenie nadzoru nad funkcjonowaniem polskich związków sportowych (pzs) i zwiększenie ich transparentności. Zmiany będą możliwe dzięki nowym zapisom w umowach zawieranym ze związkami sportowymi, nowelizacji ustawy o sporcie, a także ustawie o zwalczaniu dopingu w sporcie. Jedną ze zmian jest zakaz sprawowania funkcji członka zarządu pzs przez byłych funkcjonariuszy organów bezpieczeństwa państwa PRL. " A to znaczy że pan sipa zasili wkrótce szeregi bezrobotnych lub emerytów . Darek D. pewnie się już cieszy z zaistniałej sytuacji . Stop komunie!
Lustrację wśród babć klozetowych też planujeta? Co jeszcze umita oprócz robienia lustracji i sra..a na PRL?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!