Kradzione nie tuczy ! OSIR ma tyle pieniędzy i tylu pracowników, ze musi jakiejś grupie ludzi zabierać imprezę, nad którą pracowali kilka lat? Nie może zrobic własnej? Nie można było zrobic biegu Cioci Kloci albo innego?
Zobaczymy, co na to sąd. :)
Tyle że to juz się ewidentnie skończyło!!!
Pamiętam początek lat 80-tych kiedy Bieg Trybunalski był własnością ogółu i tak powinno pozostać . Jakie prawa ma p. radny do zastrzegania nazwy biegu . Może ja opatentuję nazwę Tomasz Sokalski??
A ja pamiętam kampanię wyborczą do parlamentu z 1997 roku, kiedy to SLD bezprawnie użyło melodii piosenki zespołu Man At Work i jeszcze bezczelnie twierdziło, że piosenka jest własnością społeczną.
Lepiej jak jest porządek niż ma być miejscem picia alkoholu .
O Orliku w tym miejscu nic nie wiem , wiem natomiast , że wtym miejscu dawniej były doły gdzie wszyscy wysypywali smieci, pili wódkę, piwo- było jedno śmietnisko.
Są tam jeszcze wolne miejsca , można wydzierżawić od urzędu , zapłacić podatek , za własne pieniądze zagospodarować i nie trzeba zazdrościć, że inny tak zrobili.
a za jakis czas wyjdzie ze włascicielem fundacji jest rodzina sokalskiego i pieniadze z konta gdzies sie podziały, sprawa z powodu braku dodowów zostanie umorzona. CAŁA POLSKA
Jak się okaże to będziesz mówił Adam. A teraz nie pomawiaj..., bo to jest nie fer...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!