metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.09.2018 23:47

Powinni zakazać działalności tej bandzie faszystów, podobnie jak to było przed wojną.

1713

obserwer ~obserwer (Gość)07.09.2018 09:11

Ściema polaga na tym, że zamazano ONR w internecie, a w całym mieście na plakatach wydrukowanych z pieniędzy podatkika ONR jest !

152

halo 5 ~halo 5 (Gość)07.09.2018 09:15

Mam słowo do wszystkich kochających ONR i podobne stowarzyszenia: Promowanie nacjonalizmu w kraju, którego kila milonów obywateli jest rozsianych po innych krajach jest dość zadziwiającym zachowaniem. Każdy z nas ma kogoś pracującego w UK, Norwegii czy Dojczlandii. Czy fajnie byłoby, gdyby ktoś im sklepał twarz bo są obcy? I nie mieszajcie pojęć patriotyzmu z narodowym fanatyzmem, bo to sprzeczne terminy. Pozdrawiam!

146

gość ~gość (Gość)07.09.2018 10:38

Czego innego można było się spodziewać po Panu Chojniaku? Bezmyślni Piotrkowianie pewnie kolejny raz wybiorą go na prezydenta i nic się nie zmieni na lepsze a będzie coraz gorzej.

41

kazik.l ~kazik.l (Gość)07.09.2018 09:39

proponuję nie przyjść na piknik organizowany z neofaszystami !!!

128

gość ~gość (Gość)07.09.2018 12:49

Mam sprzeczne odczucia. Z jednej strony cieszę się, że Urząd Miasta wycofał neofaszystowską organizację ONR z grona partnerów Pikniku Niepodległościowego. Z drugiej strony jestem zła, że taka decyzja dzieje się dopiero po interwencji Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych. Czy w urzędzie nie ma osób, które kontrolują kto zostaje partnerem wydarzeń kulturalnych w mieście? Chociaż logo organizacji ONR zniknęlo z plakatu zamieszczonego na stronach internetowych to na plakatach we wszystkich placówkach oświatowych i jednostkach podległych miastu nadal tam jest. Apeluję o natychmiastowe naprawienie tego błędu! Skończmy wreszcie z wystawianiem naszego miasta na pośmiewisko!

25

gość ~gość (Gość)07.09.2018 12:44

Mam sprzeczne odczucia. Z jednej strony cieszę się, że Urząd Miasta wycofał neofaszystowską organizację ONR z grona partnerów Pikniku Niepodległościowego. Z drugiej strony jestem zła, że taka decyzja dzieje się dopiero po interwencji Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych. Czy w urzędzie nie ma osób, które kontrolują kto zostaje partnerem wydarzeń kulturalnych w mieście? Chociaż logo organizacji ONR zniknęlo z plakatu zamieszczonego na stronach internetowych to na plakatach we wszystkich placówkach oświatowych i jednostkach podległych miastu nadal tam jest. Apeluję o natychmiastowe naprawienie tego błędu! Skończmy wreszcie z wystawianiem naszego miasta na pośmiewisko!

78

Fado ~Fado (Gość)07.09.2018 15:08

ONR-em w Prezydenta !!! KTo to taki??? TO DWA RAKI..............

10

mark611 mark611ranga06.09.2018 17:46

To ONR nie było przy odzyskaniu niepodległości czy jest to partia zdelegalizowana ???

124

Pierre Dolevas ~Pierre Dolevas (Gość)06.09.2018 18:14

Cytuję:
Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych

Lewacka organizacja finansowana przez Sorosa, założona w celu zamykania ust osobom niewyrażającym entuzjazmu z planowego i systematycznego niszczenia Europy przez lewactwo pod dyktando ich jewrejskich mocodawców.
Węgrzy sobie poradzili ze szkodnikami Sorosa, w Polsce "niedasię". Przypominam, że tzw. plan Balcerowicza był napisany przez Sorosa i Sachsa.

2516

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat