Powinni zakazać działalności tej bandzie faszystów, podobnie jak to było przed wojną.
Ściema polaga na tym, że zamazano ONR w internecie, a w całym mieście na plakatach wydrukowanych z pieniędzy podatkika ONR jest !
Mam słowo do wszystkich kochających ONR i podobne stowarzyszenia: Promowanie nacjonalizmu w kraju, którego kila milonów obywateli jest rozsianych po innych krajach jest dość zadziwiającym zachowaniem. Każdy z nas ma kogoś pracującego w UK, Norwegii czy Dojczlandii. Czy fajnie byłoby, gdyby ktoś im sklepał twarz bo są obcy? I nie mieszajcie pojęć patriotyzmu z narodowym fanatyzmem, bo to sprzeczne terminy. Pozdrawiam!
Czego innego można było się spodziewać po Panu Chojniaku? Bezmyślni Piotrkowianie pewnie kolejny raz wybiorą go na prezydenta i nic się nie zmieni na lepsze a będzie coraz gorzej.
proponuję nie przyjść na piknik organizowany z neofaszystami !!!
Mam sprzeczne odczucia. Z jednej strony cieszę się, że Urząd Miasta wycofał neofaszystowską organizację ONR z grona partnerów Pikniku Niepodległościowego. Z drugiej strony jestem zła, że taka decyzja dzieje się dopiero po interwencji Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych. Czy w urzędzie nie ma osób, które kontrolują kto zostaje partnerem wydarzeń kulturalnych w mieście? Chociaż logo organizacji ONR zniknęlo z plakatu zamieszczonego na stronach internetowych to na plakatach we wszystkich placówkach oświatowych i jednostkach podległych miastu nadal tam jest. Apeluję o natychmiastowe naprawienie tego błędu! Skończmy wreszcie z wystawianiem naszego miasta na pośmiewisko!
Mam sprzeczne odczucia. Z jednej strony cieszę się, że Urząd Miasta wycofał neofaszystowską organizację ONR z grona partnerów Pikniku Niepodległościowego. Z drugiej strony jestem zła, że taka decyzja dzieje się dopiero po interwencji Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych. Czy w urzędzie nie ma osób, które kontrolują kto zostaje partnerem wydarzeń kulturalnych w mieście? Chociaż logo organizacji ONR zniknęlo z plakatu zamieszczonego na stronach internetowych to na plakatach we wszystkich placówkach oświatowych i jednostkach podległych miastu nadal tam jest. Apeluję o natychmiastowe naprawienie tego błędu! Skończmy wreszcie z wystawianiem naszego miasta na pośmiewisko!
To ONR nie było przy odzyskaniu niepodległości czy jest to partia zdelegalizowana ???
Lewacka organizacja finansowana przez Sorosa, założona w celu zamykania ust osobom niewyrażającym entuzjazmu z planowego i systematycznego niszczenia Europy przez lewactwo pod dyktando ich jewrejskich mocodawców.
Węgrzy sobie poradzili ze szkodnikami Sorosa, w Polsce "niedasię". Przypominam, że tzw. plan Balcerowicza był napisany przez Sorosa i Sachsa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!