TO PRZEZ 4 dni będą dwie wystawy jednocześnie? Bo ODA pisze na swej stronie, że Ludwika Gnyp będzie "wisiała" do 10 kwietnia. Czy może jedna wystawa na górze, a druga w podziemiach?...
Za dużo myśli w głowie to jeden z objawów zaawansowanej schizofrenii.
Daję słowo, myślałam że to portret pamięciowy jakiegoś szubrawca. A oni mnie tym usiłują ściągnąć na wersnisaż.
A! Sorry za koment pod komentem, ale zapomniało mi się (za dużo myśli w głowie!).
Muszę ostrzec postać na zdjęciu.
Postacio ze zdjęcia!
Tylko żebyś przypadkiem nie weszła w takim stroju do banku! Pomyślą, że napad, rzucą cię na glebę, skują i przytrzymają nosem do posadzki aż policja nadjedzie.
Ze środkami artystycznego wyrazu nie ma co przesadzać.
Ja też nie przesadzam.
Pierwszy przykład: wchodzę do banku, a kasjerka ręką do alarmowego przycisku pod blatem! Ale byłem w kapturze. Bo wiało.
Drugi przykład: wchodzę do banku (ale nie tego samego!), a kasjerka do alarmowego przycisku pod blatem Ale byłem w ciemnych okularach. Bo świeciło.
Niedobry objaw, jak za dużo myśli w głowie. To już zdrowsza dla głowy nawet bezmyślność. Czy jest lekarz na sali?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!