metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gorszy sort ~gorszy sort (Gość)28.04.2016 06:57

Danuta Wałęsowa też mi autorytet ,szczęściara mąż notoryczny wygrywający w toto -lotka,dlaczego taka dobra Polka-katoliczka,nie namówiła męża żeby swojemu pierworodnemu synowi ,którego spłodził na wsi nie zrobił nawet nagrobka. A przeciez nie jest to projekt Kaczynskiego ,tylko społeczny .Proszę i ex poseł Ostrowski niech zajmie się nauką prawdziwej historii ,nie tej zakłamywanej przez tyle lat

95

ciekawski ~ciekawski (Gość)28.04.2016 06:40

Sama młodzież . /Brawo SLD i same kobiety, które są zainteresowane projektem:)Brawo

94

aborcja im w głowie ~aborcja im w głowie (Gość)28.04.2016 05:55

Tow. Ostrowski na co Wy jeszcze liczycie? Aborcja Wam w głowie? Przez 50 lat mieszaliście w Sejmie aż w końcu Naród miał Was dość i poszliście w odstawkę tak jak lemingi z PeŁo.

127

sklave sklaveranga28.04.2016 05:46

W państwie prawa to ja powinienem decydować o swoim losie. A tu na każdym kroku to dobroduszne państwo za mnie decyduje i kładzie na moje plecy swą ciężką łapę. Nie zabijajcie plemników. To też życie. Antykoncepcja według czarnych to nie jest zabijanie.
Więcej na http://sklave.manifo.com/aktualnosci

68

n ~n (Gość)27.04.2016 19:24

Pan Ostrowicz jest przykładem tego ile pracują rzeczywiście nauczyciele. Zlikwidować kartę nauczyciela !

287

kuba ~kuba (Gość)27.04.2016 21:24

Barany z SLD, wasz kolega partyjny- Kwaśniewski ratyfikował (podpisywał) konkordat. Wtedy trzeba było się walnąć w wasze puste pały, nie teraz jak jesteście truposzami.

1411

ja ~ja (Gość)28.04.2016 03:08

Co za czó
czubków wybraliśmy że za kogoś chcą decydować w materii z którą się nie zetnęli

57

miki ~miki (Gość)28.04.2016 00:05

Prawnik :i co nikt niechce?

00

😉mordka ~😉mordka (Gość)28.04.2016 00:01

Ci którzy tak nie chcą aborcji to życzę im aby ich córki czy wnuczki byli np ofiarą gwałtu lub miałyby urodzić chore dziecko . Ciekawe czy wtedy też by byli za brakiem aborcji ???

136

😉mordka ~😉mordka (Gość)27.04.2016 23:55

Ciekawe dlaczego jak w czarnych Kiecach jak sami zrobią dzieciaka jakiej kobiecie to dlaczego wtedy jest aborcja . Więc w tych sprawach ich wgl nie powinno być nie powinni podejmować żadnej decyzji bo to nie jest ich sprawa. Niech się te czrne kiece zajmą swoimi kochankami i dziećmi a do aborcji niech się nie wtracaja

86

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat