Skrajni nacjonaliści z młodzieży wszechpolskiej napisali na facebooku, że księża wyrażają tylko swoją opinię. W porządku. Problem polega na tym, że w obecnym klimacie politycznym, tj. uzależnieniu obecnego rządu warszawskiego od kościoła katolickiego, opinia taka jest dość istotna i wpływowa.
W przypadku aborcji na życzenie czy nawet w przypadku obecnego kompromisu, nikt nie zmusza przeciwniczek aborcji do dokonywania jej na własnych zarodkach.
Prawico, nie zmuszaj innych do heroizmu! Dajecie zarobić Niemcom i Czechom, gdyż para której zależy na dokonaniu aborcji, znajdzie na to sposób i żaden lobbing kościoła na to nie ma wpływu. Na szczęście ich macki nie sięgają aż tak daleko.
Ciekawe dlaczego jak w czarnych Kiecach jak sami zrobią dzieciaka jakiej kobiecie to dlaczego wtedy jest aborcja . Więc w tych sprawach ich wgl nie powinno być nie powinni podejmować żadnej decyzji bo to nie jest ich sprawa. Niech się te czrne kiece zajmą swoimi kochankami i dziećmi a do aborcji niech się nie wtracaja
Ci którzy tak nie chcą aborcji to życzę im aby ich córki czy wnuczki byli np ofiarą gwałtu lub miałyby urodzić chore dziecko . Ciekawe czy wtedy też by byli za brakiem aborcji ???
Co za czó
czubków wybraliśmy że za kogoś chcą decydować w materii z którą się nie zetnęli
Barany z SLD, wasz kolega partyjny- Kwaśniewski ratyfikował (podpisywał) konkordat. Wtedy trzeba było się walnąć w wasze puste pały, nie teraz jak jesteście truposzami.
Pan Ostrowicz jest przykładem tego ile pracują rzeczywiście nauczyciele. Zlikwidować kartę nauczyciela !
W państwie prawa to ja powinienem decydować o swoim losie. A tu na każdym kroku to dobroduszne państwo za mnie decyduje i kładzie na moje plecy swą ciężką łapę. Nie zabijajcie plemników. To też życie. Antykoncepcja według czarnych to nie jest zabijanie.
Więcej na http://sklave.manifo.com/aktualnosci
Tow. Ostrowski na co Wy jeszcze liczycie? Aborcja Wam w głowie? Przez 50 lat mieszaliście w Sejmie aż w końcu Naród miał Was dość i poszliście w odstawkę tak jak lemingi z PeŁo.
Sama młodzież . /Brawo SLD i same kobiety, które są zainteresowane projektem:)Brawo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!