Już nieraz było że pan stopek z dziećmi uciekał na pasach jak władze nic nie zrobią to w końcu dojdzie do tragedii
To pieśni będą fruwac może wtedy kierowcy amatorzy będą szczęśliwi jeśli za dużo pasów w mieście.
Czym jest wtargnięcie na jezdnię ? ? ..........., czym jest wtargnięcie na jezdnię oznaczoną pasami .......... dlaczego nie respektuje się tych przepisów ........... poszkodowanym zawsze będzie pieszy .....
Burmistrz i rada zamiast dbać o bezpieczeństwo to je potęguje budową basenu w tym miejscu.
Moze wprowadzic prawo "oko za oko,zab za zab".Kierowca potraci na pasach pieszego,pokazowo rozjechac go autem.Jesli to nic nie zmieni to juz nie wiem.
Tam na przejściu jest Pan który przeprowadza dzieci "stopek" widoczny z daleka i zawsze rozważnie zatrzymuje samochody bo codziennie mnie przeprowadza a ze zza górki wyskakuja samochody z zawrotna jak na teren zabudowany prędkością bo nie dziala fotoradar i pędzą jak szaleni nie baczac na to ze jest szkola ze jest przejscie oznakowane oswietlone to sie tak dzieje
JA już dawno mówię że na ul Koneckiej przy szkole powinna być kładka nad ulicą, A przy wjeżdzie do miasta od strony Kielc próg zwalniający.Reguła wjeżdżających aut jest prędkośc 80-90km/godz.Policja miała by w tym miejscu duże dochody.
Fajnie że na przejściu jest Pan stopek , ale 100 metrów dalej jest przejście na ulicy wschodniej , niestety tam już nikt dzieciaków nie pilnuje ;( , a zlikwidowanie Znaku zakazu wjazdu powyżej 2,5 tony powoduje że ciężarówki od strony Kielc wjeżdżają w tą ulicę i zwiększa się ryzyko nieszczęścia ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!