Ludzie!! ta kobieta rządzi w Radomsku w sposób podobny jak w Korei Płn. Kim Dzong Un. Wszystko jest dobre tylko to co ona uważa, nie słucha nikogo, żadnej opozycji. Mają taka swoja honorową koalicję PiS - SLD - i taki jej stowarzyszenie. Wsżędzie się tylko promuje, a nic nie robi dla miasta. Argumenty jej to takie.. "Bo ja jestem Prezydentem tak ma być". Brakuje jej pieniędzy w budżecie bo miasto musi płacić kary za jej błędy i jej piesków. Jej polityka opiera się na ciągłym kłamstwie i promowaniem wśród moherów. Od kilku miesięcy kosztem radomszczan prowadzi już akcję wyborczą i obiecuje gruszki na wierzbie. A gdzie była i co robiła przez 7 lat!!?? Nagle obudziła się..
bardzo rzeczowa i inteligentna rozmowa. trzymam kciuki za tą Panią
Leon - ciebie nie obchodzi, ale tu wchodzą ludzie z Radomska, Tomaszowa, Łodzi czy Bełchatowa. Niektorych interesuje... epiotrkow nie oznacza informacji tylko z Piotrkowa. Ale może nie kumasz...?
Ale co mnie obchodzi Prezydent miasta oddalonego o 40 km?
Wy zdrowi jesteście?
Może zróbcie kolejne sesje z Prezydentem Skierniewic, Zdunskiej Woli i .... wójtem Gorzkowic.
Święte (niemal ;) słowa
Niezwykle kompetentna rozmowa!
Pani redaktor klimat się ociepla...
No brawo, to się nazywa właściwa obywatelska postawa w naszym ukochanym euro-kołchozie.
Pani prezydent marzy o takich podatkach jak w Piotrkowie, bo wtedy Radomsko byłoby "piękne, bogate i zadbane" jak Piotrków.
No brawo, tego wam Towarzyszko szczerze życzymy...
Tylko ci przeklęci prywaciarze nie chcą godzić się na wyższe podatki.
A przecież, to ich psi obowiązek zafundować nowy basen tym co nie płacą podatków, aby ci mogli się chłodzić przed skutkami globalnego ogłupienia.
Kłamstwo, kłamstwo, kłamstwo jesli chodzi o Straz Miejską ... WSTYD!!!!!!!!!!!!!!
http://radomsko.pl/cms/cms_news.php?id=8091
I gdzie tu kłamstwo? Pokazali na stronie, jak wygląda struktura straży w mieście. nic dziwnego, że chcą ją zlikwidować. Mądry pomysł!
Kłamstwo jest w tym, że struktura jest źle odczytana i nieprawdziwa.
A jest tak:
http://smradomsko.republika.pl/pdf/ulotka.pdf
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!