w kazdym mieszkaniu powinny być OBOWIĄZKOWE czujniki czadu, a dodatkowo kontrole w kazdych mieszkaniach po to by sprawdzić jak ludzie maja podłączone ogrzewania!!!!!!!!! ostatnio w innej kamienicy na Jerozolimskiej było to samo...
"...tlenku czadu..."
pfff. O w mordkę. Albo rzecznik nie wie co mówi, albo autor nie wie co pisze. czad = tlenek węgla.
znalazła się złota raczka polak co to wszystko potrafi i pełno jest takich cwaniaków nie wspomnę już co w pracy wyprawiają zero uprawnień ale udają ze na wszystkim się znają i potem sa wypadki bo Polak wszystko potrafi i na wszystkim sie zna co widać tez na forum
Już chyba 4 lata temu wspominałem o zakończeniu samowolki. Niestety, dalej ludzie wpinają się w pierwszą wolną "dziurę". Efekty? Poznaliśmy już nie raz - i jeszcze nie raz poznamy.
Każdy budynek jednorodzinny czy wielorodzinny powinien posiadać ważny przegląd kominiarski, mieszkańcy (nie wiem, jak zarządzany jest budynek) mają chyba dostęp do ostatniego przeglądu i jakiegoś raportu czy protokołu z niego. Wystarczy sprawdzić, co kominiarz napisał o tym mieszkaniu i od razu będzie wiadomo, kto zawinił. Myślenie nie boli.
I znów wzięto pod uwagę zdanie czytelnika, zmieniono fragment tekstu, który kompromitował piszącego i pozostawiono komentarz. Nie oczekuję podziękowań, ale taka sytuacja robi ze mnie idiotę. A to piszący lub wypowiadający bzdury powinien się wstydzić.
To jest dziki kraj, przepisy mamy na wszystko, ale tylko wtedy, kiedy Unia pilnuje, mierzymy ilość dymu w dymie, a sami dla siebie kręcimy stryczek. Wszyscy mają w pompce to, że psy chodzą bez kagańców, pijaki chleją na starej Belzackiej i przy Kwadracie, dorośli biją dzieci, księża mają "narzeczone", a kominiarze podpisują lewe protokoły. Niech się każdy weźmie do swojej roboty, nic więcej nie trzeba.
I tak dobrze, że chociaż poprawili, bo bywało, że komentarze kasowali, a byki zostawiali. Ale nie bój żaby, jeszcze nie raz się skompromitują... ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!