Zakupy w dowolnym sklepie za minimum 25 zł = broszurka Magdy Gessler z przepisami = przepustka do zdjęcia i autografu. Tak to wyglądało. Biznes jest biznes. Miło było posłuchać ;)
A nie uważasz 'osobniku', że reklama powinna być zaznaczona jako artykuł sponsorowany?
Rozumiem, że zdecydowanie wolisz TV Trwam, tam program o kuchni to "Siostro, po prostu gotuj - program kulinarny siostry Eutanazji". :D
Jeśli tak bardzo interesują Ciebie moje upodobania telewizyjne to się mylisz. Nie jestem zwolennikiem ŻADNEJ ze stacji telewizyjne, mało tego, telewizji wcale nie oglądam.
CO do Pani Kucharki po prostu dobry biznesmen . Nie można też powiedzieć że się nie zna na kuchni bo rzadko można ją zagiąć. Co do programu lubię oglądać mam teraz świadomość jaki syf jest na kuchniach i co podają spelunki. Program trochę wyidealizowany i perfidna reklama produktów a najlepsze to jak gumy rozdaje błe. Co do Naszego Fokusa i epiotrków . Nie satysfakcjonuje mnie wyjaśnienie że tam się coś dzieje to opisują prubujecie ze sklepu zrobić centrum kultury. To jest prywatna firma ma pieniądze ma swoją Panią od Piaru. Widać jak fokus potrafi skutecznie omotać lokalne medium. Dziwię się tylko że media godzą się na takie praktyki. Takie artykuły powinny być podpisane że jest to lokowanie produktu lub usługodawcy.
przepraszam a co my takiego mamy w piotrkowie,jeżeli ktos zachwyca sie piotrkowskimi restauracjami ,nie chodzi mi o wystrój ale dania,praca kucharzy i kelnerów to jest bardzo ubogi kulinarnie,z tego co wiem to jedyny kucharz z przadziwego zdarzenia jest W ALTAMIRZE, ALTAMIRA BRAWO
Dobrze,że chociaż Altamira ci sie podoba w całym mieście.
A nasze restauracje i jedzenie w nich serwowane to czysta kwestia gustu.A z gustami sie nie dyskutuje...
Acha! Jadłem kilka razy jedzenie z Altamiry - szału nie ma...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!