Nezboznicy najwieksza zaraża jesteście wy a nie kosciol może wogole nie powinniście się urodzic
Adwent, Adwent i po Adwencie, a przecież to taki piękny czas! Ja sobie natomiast Wigilię i Święta spędzam sam i nie mam z tym problemu! Może nawet zazdroszczą mi ci, którzy muszą odbywać rodzinne rytuały, udawać wielką zgodę i miłość oraz słuchać nieszczerych życzeń... Vivat wolny stan!
Adwent, Adwent i po Adwencie, a przecież to taki piękny czas! Ja sobie natomiast Wigilię i Święta spędzam sam i nie mam z tym problemu! Może nawet zazdroszczą mi ci, którzy muszą odbywać rodzinne rytuały, udawać wielką zgodę i miłość oraz słuchać nieszczerych życzeń... Vivat wolny stan!
Ja to widziałem jak dziadzia babce pantofle zapaskudził przed kościołem bo mu się karpik nie przyjął
My z kumplami z wyzwolenia to wczoraj małpki mieliśmy w kosciele bo już zaczęło suszyć.
U nas to wczoraj wujo mirek był podpity i chciał zabrać taboret księdzu z konnfesjonału
Jędraszewski na pasterce zamiast o narodzinach zbawcy ględził coś o Czarnku i jego ustawach. A Czarnek powiedział, że będzie trzeci raz próbował lub nawet do skutku. Wcześniej kłamał, że to projekt poselski, on nie ma nic z nim wspólnego i że Duda go oszukał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!