Chłopaki, brawo! Właśnie takich Was chcemy oglądać. Wspaniałe widowisko, wspaniałe emocje. Dziękujemy!
gdyby tak do drużyny dołączyć dwóch rozgrywających ok. 2m wzrostu typu Titow, Zadura jako dwie główne "armaty" z kim oprócz Vive mogli by przegrać w Relax-sie
Bardzo solidny mecz w naszym wykonaniu.Pomimo braku Pozarka calkiem niezle wygladalismy w obronie, w ataku prym wiedli Torz i Woynowski, solidny Schodowski jak zawsze. Cenny punkt z trzecia sila ligi. BRAWO PANOWIE!
co na to pseudo ~kibice i pseudo ~goście od kelnerów i balonów zaniemówili z nienawiści strasznie im współczuję, może "ich drużyna" przegra mecz to będą się cieszyć, taki jest sport
Trzeba przyznać, że chłopaki zagrali bardzo dobry mecz. Szczególnie Schodowski i Kaźmierczak w obronie. Szkoda wypuszczonego zwycięswta, ale jeśli będą grali z takim zaangażowaniem, to będzie dobrze. Za to nie bardzo rozumiem utworzenie drugiego KK. Z całym szacunkiem dla osób, które tam są i dopingują, ale słuchanie przez cały mecz pisku kobiet jest..Jak już ma być to dołożyć trochę facetów albo zgrać to z pierwszym KK..Pozdrawienia
Ja jestem pod dużym wrażeniem walki, jaką zostawili na parkiecie zawodnicy Piotrkowianina.Nie jest dla mnie ważne, czy Puławy zlekceważyły Piotrków, czy nie, patrzę na mecz i oceniam zawodników Piotrkowianina i chylę czoła. Walka, walka, potrzeba trochę szczęścia, co jest w sporcie nieodzowne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!