Chciałbym mu wierzyć, ale rozsądek nie pozwala.
Czaruj dalej Harry poterze.
Czekamy na wyniki kontroli kuratorium. Mam nadzieję, ze zrobili to rzetelnie.
To konkurs na kierownika referatu edukacji już rozstrzygnęli? Bo mówi że to będzie PANI kierownik. Czyżby była radna PIS?
Mam prośbę do wszystkich ,jaki on jest każdy już wie ,nie zatuszuje się rdzy farba ,ale chociaż szanujmy jej uczucia ,jest ofiarą taka naprawdę a ja chyba bardziej dotykają te komenatrze
Co jak co, to Banda Czworga - PSLD/ PiS/ PO - jedno poczwórne zło propagandę, kłamstwa, manipulacje i kołowanie ludźmi, tzw elektoratem, jakby nie można było po polsku powiedzieć wyborcami, opanowała do doskonałości. To co mówię Tusk i Morawiecki jest tego najlepszym przykładem. A pomniejsze osobniki z ich gangów i mafii biorą z nich przykład. Dalej elektoracie czyli wyborcy dawajcie się nabierać!!! To są tylko jedynie słowa, słowa, parole, parole, parole..... Pozdrawiam.
Za Cysorza to było klawe życie, a ten tylko baluje, i baluje!?Więcej na sklave.aktualnosci
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!