Jakie miasto masz na myśli?W EP koszy jest wystarczająca ilość,nigdy nie mam problemu z dotarciem do któregoś z nich.
No nie żartuj ... to chyba mało chodzisz.
Jak łaże po mieście to staram się wszelkie odpadki które w tym czasie wyprodukuję wrzucić do kosza,nigdy na chodnik,trawnik,itd.i zawsze wtedy kosz jest blisko mnie lub w zasięgu wzroku.Ja naprawdę nie widzę najmniejszego problemu z koszami,pewnie są takie miejsca w EP gdzie ich brakuje ale to chyba problem marginalny.Pozdrawiam.
w/g mnie kosze powinny byc przy każdym przejściu, na środku między pasami ruchu, na każdym przystanku i co jakiś czas na chodnikach
Ale sa to przy ul. Słowackiego 59 stoi ich chyba z 6-7. Czyżby w tym miejscu było na nie jakieś większe zapotrzebowanie?
Przy Modrzewskiego - długa ulica nie ma - chodzi mi zwłaszcza o ten odcinek gdzie jest szeroki chodnik.
Na placach zabaw brak.
Przy Zamenhofa brak, przy Reja brak - i dalej brak.
Przy blokach też brak.
Poprostu brak.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!