metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
a... a...ranga08.01.2015 19:42

Cytuję:
~oliwka
Będę chciała się pomodlić to pójdę do kościoła ... wieże w boga

Wieżę to sobie możesz zbudować, a w Boga (z wielkiej litery) to możesz wierzyć. Poziom twojej wiary jest chyba taki sam jak ortografii.

52

oliwka do a ~oliwka do a (Gość)08.01.2015 20:32

Przepraszam Cię ale pisze z telefonu i same słowa mi się wyświetlają bo mi klawiatura się zacina ! To że mam zepsuty telefon i popełniłam błąd to już nie wierzę w Boga tak ? Poziom mojej wiary jest napewno lepszy od poziomu twojego myślenia .... chodzę do kościoła modlę się a ty nie znając mnie będziesz wytykać mi jaki mam poziom !? Nie mam nic przeciwko że ktoś przyjmuje księdza do domu a nawet to umiem uszanować ale nie popieram sama osobiście mimo mojej wiary .

22

z rogu ~z rogu (Gość)08.01.2015 21:00

Nie wiem jak moi sąsiedzi, ale ja przyjmuję księdza po kolędzie od lat i marzę, żeby ksiądz choć raz zaprosił mnie do siebie byśmy mogli spokojnie i bez pośpiechu porozmawiać nie o pogodzie a o Bogu i życiu parafii.

21

broda ~broda (Gość)08.01.2015 21:02

"olaf" napisał(a):
Ciekaw jestem gdybym poszedł na plebanie i poprosiłbym o 100 zl od księdza na jedzenie czy by mi dal skoro oni chodza po kolędzie i zbierają pieniądze po domach

Nic nie stoi na przeszkodzie - idź i sprawdź. Uzyskasz 100% pewność. Nie zapomni tylko opisać na portalu efekt tej wizyty.

40

miki ~miki (Gość)08.01.2015 21:05

A ja mam dylemat czy to że jestem osobą wierzącą przyjmuję księdza na wizytę duszpasterską a chodzę do Koscioła w innej parafii dyskwalifikuje mnie od wizyt duchownego w kolejnych latach? Ksiadz postawił mnie pod murem albo będzie mnie widział co niedziela w Kościele w tej parafii do której należę albo więcej mnie nie odwiedzi... czy to jest normalne? przecież BÓG jest jeden i taki sam dla wszystkich w każdej świątyni czy nie mam racji?

32

berger ~berger (Gość)08.01.2015 21:36

"tee" napisał(a):

o pedofilii na wycieczkach organizowanych przez parafię

51

Terry ~Terry (Gość)08.01.2015 22:27

"a..." napisał(a):
Wieżę to sobie możesz zbudować, a w Boga (z wielkiej litery) to możesz wierzyć. Poziom twojej wiary jest chyba taki sam jak ortografii.

Przyganiał kocioł garnkowi! Wielką literą, a nie - z wielkiej litery!

40

do broda ~do broda (Gość)08.01.2015 23:26

Heh popieram jestem ciekawa ;)

30

~PT ~~PT (Gość)09.01.2015 05:56

"miki" napisał(a):

Miedzy innymi w ten sposób wiara jest niszczona przez samych księży, szkoda ze tego nie rozumieją.

50

berger ~berger (Gość)09.01.2015 07:40

o ja durny jestem durny

03

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat