metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Antycyponek ~Antycyponek (Gość)31.03.2011 21:04

Strasznie mi przykro, że Państwo organizujecie to w środku dnia. Wtedy, kiedy ludzie pracy są w pracy. Nastawiałam się na to spotkanie od kilku tygodni. Niestety, nie wezmę dnia urlopu - jest dla mnie zbyt cenny. Naprawdę trudno mi pojąć takie postępowanie. Że niby dla uczniów? A uczniowie po południu by nie przyszli?... Ale za to przyszliby NAPRAWDĘ zainteresowani, nie "przyprowadzeni"... :-(

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)31.03.2011 23:36

"Antycyponek" napisał(a):
Strasznie mi przykro, że Państwo organizujecie to w środku dnia. Wtedy, kiedy ludzie pracy są w pracy. Nastawiałam się na to spotkanie od kilku tygodni. Niestety, nie wezmę dnia urlopu - jest dla mnie zbyt cenny. Naprawdę trudno mi pojąć takie postępowanie. Że niby dla uczniów? A uczniowie po południu by nie przyszli?... Ale za to przyszliby NAPRAWDĘ zainteresowani, nie "przyprowadzeni"... :-(

Albo może zorganizować II turę dla tych "wieczorowych"...

00

Miotła ~Miotła (Gość)04.04.2011 12:16

Bogaci Żydzi pomagali Hitlerowi dojść do władzy.Dlaczego? Powód jest prosty,bogatych Żydów było 10%,a biednych 90%.Biedota domagała się od bogatych równego dostępu do pracy,nauki i przywilejów.Bogaci Żydzi nie chcieli do tego dopuścić,nie chcieli dzielić się bogactwem i wpływami.
Więc z tego powodu wymyślili Hitlera i kombinat przemysłowy -Holokaust-
W czasie II wojny światowej w zasadzie nie zginął prawie żaden bogaty Żyd,wpływowy(naukowiec, bankier,przemysłowiec,lekarz,artysta) itp.pochodzenia żydowskiego,ginęła tylko biedota żydowska.Dzisiaj Żydzi mają z tego tytułu powiedzmy wyrzuty sumienia i próbują tuszować to pod hasłem -Holokaust-,jednocześnie zrealizować swoje niecne cele fałszując historie przy pomocy takich osobników jak np.Tomasz Gross i jemu podobnych.

00

Kojak ~Kojak (Gość)04.04.2011 12:27

Przez cała drugą wojnę światową nie bombardowano obozów koncetracyjnych
(komór gazowych,krematoriów,torów kolejowych),a cyklon B produkowała firma IG-Farben powiązana z kapitałem amerykańskim,której zarządcami byli Żydzi Mrganowie i Rotschwildowie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat