metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ech ~ech (Gość)27.01.2014 12:09

Od rana bez herbaty,obiadu też nie zjem przed pracą-awaria wodociągu-sorry taki mamy klimat na Szmidta i Działkowej.

10

pytong ~pytong (Gość)27.01.2014 12:55

Tylko jak dojechać do tego focusa po Piotrkowskich zaśnieżonych drogach...jechałem dzisiaj po tej wsi i śmiałem się...wszędzie piach bo soli im szkoda,syf brud,lewo i prawo skręty nie istnieją.

11

Gość ~Gość (Gość)27.01.2014 17:28

Pierwszy dzień ferii z Focus nie zrobił na mnie wrażenia a dzieciaki się wręcz nudziły :(

00

the idiot of culture ~the idiot of culture (Gość)27.01.2014 22:58

A tak w ogóle - nudzisz się przez 365 dni w roku? To przyjdź do Focusa! I wydaj kasiorę na chłam potrzebny psu na budę, żebyśmy my - właściciele sieciówek, mogli pod palmami się byczyć. Dziękujemy Ci za przyjście.

10

starsza siostra ~starsza siostra (Gość)28.01.2014 09:50

a moja siostra się nie nudziła. dziasiaj też się szykujemy.

00

siostra ~siostra (Gość)28.01.2014 17:38

To super,że siostrze udało się znaleźć w tej ofercie coś ciekawego. Ale przykro mi..... większość dzieciaków rozeszło się po całym Focusie w poszukiwaniu innych rozrywek,niż tych przy fontannie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat