Sprzątać lub stać na pasach mogą np. Panie które siedzą w urzędzie(po 4 w pokoju) lub kierowcy autobusów. Zrobić dyżury i sprawa, zalatwiona. Strażacy sprzataja i nie narzekają.
Może nowy wice otworzy oczy na to co się dzieje w Gorzkowicach.... Niby wielkie oszczędności , oszczędności.... Takie wielkie oszczędności że woźne ze szkoły muszą sprzątać plac targowy w godzinach pracy w szkole. A ciągle zatrudniany jest ktoś nowy np. do szkół czy urzędu...
To, że Panowie tzn. Wójt i były Wójt się nie dogadali, nikogo nie dziwi, różnica poglądów. Ale żeby.... Brak szacunku dla mieszkańców Panie Wójcie, notowania spadają...
Panie Januszu proszę nie bać się zmian. Urząd Gminy w Rozprzy działa tylko dzięki osobą które całe serce wkładają aby pomagać mieszkańcom. A co robi zastępca i osoby będące kierownikami? Mówił Pan o potrzebie zmian a teraz nic nie zmienia się. Każda sprawa którą zgłaszamy trafia do zastępcy, który nie reaguje bo nie mieszkamy w Mierzynie. Nic do mieszkańców Mierzyna nie mam ale tak nie można. Na spotkaniu sołtysów okazało się że 70 % środków to Mierzyna. Drogi oświetlenie chodniki imprezy a nawet działki i sala osp. Czy inni są gorsi?
Nic dziwnego, że dowiadujemy się z zakładki. Dla mieszkańców to tak jakby Polaków prezydentem została Merkel, co z tego, że niegłupia.
Głosowałem na wójta Włodarczyka ale ten numer sprawił, że już tego błędu nie popełnię. Po wysokiej wygranej nad PiSem bierze sobie zastępcę z Pisu i człowieka który nie ma nic wspólnego z Gorzkowicami
Przecież to norma że bierze się swojego to znaczy ze swoich kręgów ja tobie coś a ty mojemu dziecku i napędza się tłustą administrację
Wójt nie miał wyjścia musiał wsiąść kogoś z pisu inaczej nie dali by mu żadnej kasy z urzędu marszałkowskiego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!