panie Jarku napiszę tylko tyle że paski poziome pogrubiają.może ktoś wyciągnie z tego wnioski ??
z rodzina też się dobrze wychodzi na zdjęciach a jak jest naprawdę każdy wie ,więc mozna sie domyśleć jak to jest w takich przypadkach jak ten.Ręka ręke myje,nic nie ma za darmo
a łapówki to tylko łapówki :)
Co to za badziewiasty twór, ta spółka "Inwestycje Medyczne Łódzkiego"? Kolejny przekręt chłopków?
Na jakich warunkach sprzęt został użyczony? Bezpłatnie, za jakąś jednorazową superopłatą, a może za ciężkie pieniąchy płacone w ratach miesięcznych? Szkoda, że dziennikarze kupili ten przedwyborczy pasztet na kolanach i nie dopytywali się o szczegóły.
Ale nic to. Sprawdzimy.
Co tam sprzęt to i nowy personel by sie przydał bo ten obecny technika dawno przerosła i szczerze mówiac szkoda robic badania bo z nich nic nie wynika a od paru lat i tak prostej diagnozy postawic nie mogą w moim przypadku i jestem ciekaw ile czasu im to jeszcze zajmie .Przykro to pisać ale to smutna prawda i wiecej z pomocy tego szpitala nie skorzystam bo zeby nie moja wiedza medyczna i przeczucie to by mnie tu wykończyli .Najpierw trzeba stwierdzic co pacjentowi dolego a dopiero chciec leczyć a tu własnie jest na odwrót bo przeciez lekarz wie lepiej i nawet nie chce słuchac pacjenta.Nie tedy droga i dlatego szpital zalicza wpadke za wpadką i staje sie posmiewiskiem dla innych miast
Kiełbasa wyborcza,czy nie, wypada się cieszyć,ze nowoczesny sprzęt trafia do szpitali, by pomagać chorym. Porównanie między dwoma szpitalami w naszym mieście wypada w dziale wyposażenia na korzyść szpitala im.Kopernika...
ooo i Pan Klim...k musi być. Pozdrowienia dla Pana znajomej, co sil próbowała w zarządzaniu elektrociepłownią:-) stawiamy na młodych!
A na 7 zdjęciu aż miło popatrzeć jak panowie spijają sobie z dzióbków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!