metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)11.12.2018 12:06

Paranoja.

42

gość ~gość (Gość)11.12.2018 11:29

Trzeba gąsienice go stroci i czekać czy się ktoś zgłoś

11

gość ~gość (Gość)11.12.2018 10:58

W okolicach łochynska też latał Dorn niby policyjny tak mówili ludzie a może i rzeczywiscie to złodzieje

53

ewwwa ~ewwwa (Gość)11.12.2018 10:53

To widze ze policja nic nie robi sobie z https://mapy.geoportal.gov.pl/iMapLite/KMZBPublic.html, bo takie drony byly zgłaszane kilkakrotnie na tej stronie w Kałku i Uszczynie. Żaden sasiąd sie nie bawił (a znamy się w okolicy) a pojawiały sie wieczorowa porą nad pewnymi lokalizacjami.

63

okoliczny ~okoliczny (Gość)11.12.2018 10:49

Dla tego jestem przeciwny , dawniej dzieci marzyły żeby dostać rower , komputer na komunie teraz jest moda na quady ,drony ,itd w jakim kierunku to wszystko idzie na takie coś powinny być uprawnienia żeby mogło to latać nad terenem zabudowanym szczerze mówiąc nie życzę sobie żeby ktoś latał nad moim domem z kamerką i oglądał co mam na podwórku ,bądź w domu (większość ludzi pewnie zaraz mnie oceni że burak ,wieśniak ,zacofaniec ale to moi drodzy jest wasz problem )

201

Piotrkowiankaa ~Piotrkowiankaa (Gość)11.12.2018 10:47

Zestrzelić...

102

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat