Fajna sprawa tylko ceny - kawy i herbaty, piwa regionalne penie też ciekawe :(
no i tu niespodzianka, wczoraj będąc w lokalu sprawdziłam ceny i są chyba najniższe spośród lokali w okolicy:) piwko od 4 zł, regionalne po 6 (na pewno jest ciechan i raciborskie). Na kawy i herbaty uwagi niestety nie zwróciłam. Lokal zdecydowanie godny polecenia!
Analog Chat Room. Polska to nienormalny kraj. Jak można nazywać między Bugiem a Odrą coś "Analog Chat Room". Chyba, że urzędowym językiem naprawdę ogłoszono już angielski.
Pretensja podwójna, bowiem ten pub jednak nie jest prywatną knajpą artysty Gajdy (choć tak mu się wydaje), lecz placówką piotrkowskiego samorządu, finansowaną m.in. z moich podatków. A nikt ze mną nie uzgadniał, czy spodoba mi się ta durnota językowa.
A jakie Ty znowu podatki płacisz H2O.Te parę groszy?Tego nawet nie starczy na kieszonkowe dla tego artysty Gajdy(jaki on by tam nie był)
przyzwoite kieszonkowe!I to wszystko z Twoich podatków H2O.
Szacun!
A co to interakcje już sie zacznają?Sfora wyleciała na drogę.?Obszczekiwać będą?Myślałem że to koło wiosny poewszechny alert ogłoszony będzie, no ale zimy nie ma to i wiosna jakby bliżej.Pamiętajcie Panie i Panowie to wszystko z naszych podatków!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!