metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sluchacz radia  strefa fm ~sluchacz radia strefa fm (Gość)27.04.2016 10:09

Redaktor Cecotka prosił rano w radiu żeby nie pisać głupich komentarzy.😉

83

Antoni ~Antoni (Gość)27.04.2016 10:49

ok nie pisze głupich komentarzy bo się pismaki boją aby im licencji nie podbieraliai częstotliwości nie przekazali tylko prawdziwym narodowym mediom! ale się chciałem nieśmiało kaman? kiedy dobra zmiana pislamska zmieni babcie klozetowe bo są nie chalo narodowe czyli pislamskie!!!

56

antykonus.pl ~antykonus.pl (Gość)27.04.2016 11:45

Żenada! W prokuraturze rejonowej w T.M. prowadziła najpoważniejsze śledztwa, to znaczy jakie? Chłop wypił wino owocowe i włamał się do garażu? I taka pani nikt obejmuje kierownictwo prokuratury okręgowej. Co się dzieje w tym kraju?

87

Ela ~Ela (Gość)27.04.2016 11:07

No i wszystko jasne ,kaczynizm na fali.

1111

aaa ~aaa (Gość)27.04.2016 12:23

dobra zmiana

38

.. ~.. (Gość)27.04.2016 13:59

Jedni warci drugich, jak rządzili poprzednicy pis grzmiał że kolesiostwo i partyjniactwo. Dzięki wam (ja na nich nie głosowałem) doszli do władzy i doją kraj jeszcze lepiej jak ich poprzednicy. Na początek znieśli konkursy na stanowiska i zostawili mianowanie, i się mianują. Znam trochę pana Witko i osobiście do niego nic nie mam, umie się "chłop" ustawić a to świadczy o słabości piotrkowskiej pis. Razem z p. Marcinem robiliśmy uprawnienia członków rad nadzorczych, ja zdałem on nie i mogę sobie ten dyplom oprawić i powiesić, nie mam poparcia poprzedników i a tym bardziej obecnie rządzących. Mam nadzieję że da sobie radę z rządzeniem prokuraturą jego żona jeżeli jest równie inteligentna i elokwentna jak p.Marcin. Wydaje mi się że Tomaszów wyprzedził w rozwoju Piotrków i nasze miasto jest w coraz większej "depresji".

111

CoolMen ~CoolMen (Gość)27.04.2016 14:12

Znów wychodzi na to, że w Piotrkowie - mieście o wielkich tradycjach sądownictwa, nie ma człowieka, piotrkowianina, prawnika, który godzien jest objąć tak ważne stanowisko. Przypomina to sytuację z roku 1975, kiedy to z Łodzi, Tomaszowa na stanowiska kierownicze w woj.piotrkowskim dowożono codziennie "spadochroniarzy"z innych miast. Oni znów zatrudniają swoich zaufanych i wkrótce piotrkowianie będą musieli szukać pracy w ościennych prokuraturach.

134

nie palę ..się do wyborów ~nie palę ..się do wyborów (Gość)27.04.2016 20:55

Jest wakat na ordynatora chirurgi - nie macie tam jakiegoś kolegi lub koleżanki -brak wymogów co do wykształcenia kierunkowego i specjalizacji;

75

Henryk ~Henryk (Gość)27.04.2016 16:11

Pani Prokurator!
Wyciąć komunę i postkomunę w pień! Za kratki z nimi!

1410

Zanzi ~Zanzi (Gość)27.04.2016 12:26

Jaki ten świat mały... ;)

132

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat