Naprawdę masz nadzieję, że owocem tych wszystkich działań będzie unowocześnienie naszego PKS? Bardzo wątpię, czeka nas kontynuacja dotychczasowej "polityki" przedsiębiorstwa. Naprawdę jest ktoś, kto łudzi się, że będą nowe samochody, remont dworca i wiat przystankowych? Ehh marzyciele...
Niestety mam dokładnie takie same obawy. Pracownicy przecież nie kryli się z tym, że boją się zmian i przejmują przedsiębiorstwo żeby zakonserwować obecny układ. A stan piotrkowskiego PKS jest tragiczny, zarówno technicznie jak i mentalnie: w piątek, gdy wracałem z Wrocławia autobus miał 60 minut spóźnienia, przy 4 godzinnej trasie (zaznaczam, że bez korków większych niż zwykle). Kierowca wyjechał z samego dworca we Wrocławiu prawie 20 minut po czasie bo w tym czasie "dopychał" do autobusu jeszcze pasażerów "na stojąco" - swoją drogą to chyba nielegalne.
Nowocześniejszy i bardziej przystępny :)))
Czy ktoś może mnie oświecić i napisać kim jest Pani Teresa Kaźmierska.
Kobietą jakby sugerowało nazwisko.
Coś nieprawdopodobnego, a imię to jest męskie? No-a-mi się wydaje, że jesteś niezwykle błyskotliwa.
szszszszszsz nie cierpię na sobie żadnych błyskotek
Piotrkowskim PKS'om już nic nie pomoże, brud, smród i ubustwo. Wole jeździć przelotowymi, tylko z braku innych wsiadam w PKS PTB
Miejmy nadzieje że mimo wszystko to się zmieni :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!