Skąd w was ludzie tyle jadu. Ilu z tych plujących jadem w internecie pomogło zwierzaką, bądź komu kolwiek ??????? zachęcam do oglądania fb schroniska gdzie ciągle coś się dzieje a nie "pod publike". Pracownicy oddają całe serce zwierzaką . I proponuje douczyć się co by się stało gdyby te porzucone psy nie zostały złapane tak jak to wielu proponuje.
Ale dożyliśmy czasów, że wielu ludziom i dzieciom żyje się w trudniejszych warunkach niż niechcianym pieskom i kotkom. Może tak zacząć uświadamiać jakie obowiązki spadną na przyszłych właścicieli zwierzaków, to mniej będzie wyrzucanych i niechcianych i mniej "chorego" biznesu hodowli tych zwierząt.
I bardzo dobrze ! To my ludzie musimy dbać o zwierzęta , a w Piotrkowie ostatnimi czasy widać to ! I to jest wspaniałe. Czuć młodą krew i to, że robią co mogą żeby zwierzęta miały dobrze.
Jeśli Piłsudski obudziłby się w dzisiejszych czasach i zobaczył jakie są priorytety obecnego społeczeństwa to by popełnił samobójstwo.
Zmiana kierownictwa to mega duży plus. może teraz te biedne zwierzaki będą dostawać FAKTYCZNIE te wszystkie dary, które zostawiają darczyńcy. Poprzednia (straszna) pani już dawno temu powinna się stamtąd zawinąć.
Schronisko to sztuczne utrzymywanie etatów,i pchanie pieniędzy w kieszeń producentowi karmy !
Dla dobra środowiska i właścicieli zwierząt czas skończyć zabawę w łapanie kotów i psów. Dość mamy bambizmu i wyolbrzymianej bezdomności zwierząt.
To nie jest schronisko tylko więzienie dla zwierząt- rozumiem, że nie ma pieniędzy itd. ale lepiej byłoby się przyłożyć i zaostrzyć przepisy i działania prewencyjne niż w kółko się bawić z niechcianymi pieskami
Sam mam 3 psy i wiem ile czasu potrzebują i wiem, że takie schronisko to cierpienie dla psa
Chciałbym zobaczyć plac zabaw przy SP 10 w Piotrkowie. Czas pomyśleć o naszych dzieciach panowie radni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!