~Pikuś (Gość)- nie popieram Chojniaka ale jak czytam taki komentarz to pytam gdzie Boże dałeś logikę "ciemnemu ludowi " Bo tylu dróg zbudowanych w ostatnich kilku latach nie zobaczymy tak szybko ponieważ idzie kryzys wywołany przez DOJNą zmianę i zawirowania w europie. Żałosne, pamiętam jak jeszcze kilka lat temu nie było ścieżek rowerowych,spacerniaków i drogi wertepy- dzisiaj się to zmieniło i też złe- ludzi co z waszymi Łbami i Oczami!!! Chcecie tylko słuchać muzyki o eksplodujących parówach helu i PRAWDZIE? której nikt nie zna!!!
Antoniego świra to jest typowa nazwa dla wyborców wsi sekty pisowskopiotrkowskiej
Ciekaw jestem kiedy w końcu zostanie oddana do użytku ,mieszkam obok i nie widzę by ktoś coś robił ,ale widać na załączonym zdjęciu że można jeździć środkiem :)
czy jak światła światła się zmieniają to i nazwy ulic muszą być inne - pod publilkę a nasz gwiazdor specjalista od przecinana wstęg może by dalej była concordi i nie kombinował dalej
Dla mnie może się nazywać nawet tytusa Romka i A,tomka nazwa nie ma znaczenia , ale znaczenie ma przepustowość tej drogi jeszcze nie otwarta przejechałem się z czystej ciekawości. Totalna żenada chałtura gniot drogowy, powinna być analogicznie zrobiona jak odcinek od Piłsudskiego do Dmowskiego to miała być kontynuacja tegoż odcinaka , a co wyszło jak zawsze z decyzji naszych urzędników totalna kicha. Ktoś za to powinien ostro odpowiedzieć i to przed sądem. Żenada jeszcze raz żenada , tylko cieszy to że w ogóle coś powstało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!