O panie Darku ! Tylko patrzeć jak za pół roku wyląduje Pan na stanowisku Kom. Woj. Policji w Łodzi,a tam etacik generalski i za kolejne pół roku emeryturka. Nawet jak zabiorą Panu parę złotych za służbę w milicji, to etat generalski zrekompensuje stratę.
Kurde.Darek ! Pokazali w telewizorze tego zawodnika od transportu. On już jest dwugwiastkowym generałem (...dywizji..) ???
Daruś, dziecko kochane, staraj się. Zostań generałem zanim ten pajac zostanie feldmarszałkiem.
/
a ja tam wierzę że w naszym mieście będzie lepiej i komendant na czele ze swoimi policjantami da radę - bo już widać efekty zmian i poprawę pracy.
Znam człowieka - b. dobry i doświadczony fachowiec, spokojny i porządny człowiek, jak coś zapowiada i obiecuje to dotrzyma słowa. Powodzenia Panie Komendancie!
W naszej komendzie już widać zmiany na lepsze - organizacja, zadaniowanie, podejście - widać pozytywne podejście Komendanta.
Jakie priorytety? Właściwie to jeden: Zamknąć i opieczętować budę tej gadzinówki.
Mimo częstych postojów naprzeciwko oznakowanych pojazdów, nikt nie widzi sytuacji mających miejsce codziennie. Zgłaszanie codziennej jazdy między 6.00 a 6.30 po przejściu i chodniku coś zmieni? Dzielnicowy to jest w tym rejonie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!