Wybieramy sołtysów, radnych, burmistrza, którzy znają dokładnie ten problem i nic z tym nie robią. Im nie przeszkadza, że śmieci odbierane są raz w miesiącu? Oni nie mają z tym problemu? Po wyborach zapomnieli kto ich wybrał i po co? To radni na sesjach zatwierdzają wysokość opłat za wywóz odpadów itp. (teoretycznie w naszym imieniu, praktycznie w ich). Ktoś zgodził się w gminie na wywóz śmieci raz w miesiącu i powinien się z tego wytłumaczyć.
Zgadzam się z osobami, które piszą, że odbieranie smieci raz w miesiącu to granda w biały dzień. Aż słów brakuje. Nawiasem mówiąc śmieci nieraz już czekały "na lepsze czasy" - tak "wspaniale" obsługuje nas ta firma. Dodatkowo jeszcze dodam, że panowie odbierający śmieci są niemili i bardzo opryskliwi. Za co - pytam - takie opłaty? Za usługę tak kiepskiej jakości? I jeszcze łaskę w ogóle robią? Prosić jaśniepaństwo trzeba...
Odbieranie smieci 1 raz w miesiącu to jakaś granda. Będzie pełno smieci w lasach ale tym urzędnicy w Sulejowie się nie przejmują. Wystarczy spojrzeć na miejsce parkingowe po prawej stronie jadąc od Jaksonka gdzie dumnie ustawiono wielki napis" Sulejów wita"- dookoła pełno smieci, syf że aż wstyd. I jeszcze jedno, byłam świadkiem jak w Poniatowie liście zbierała koparka, niezły przekręt bo godzina pracy koparki słono kosztuje,jak po odbiór śmieci podjezdza auto osobowe, a dziury w drogach klei się tak żeby za tydzień były dwa razy większe. Takie rzeczy proszę Państwa tylko w gminie Sulejów o szlak mnie trafia bo to przecież między innymi za moje pieniądze.
Czyli będę składową to na hodniku bo nie ma gdzie ok nie ma sprawy
Super , odbiór raz w miesiącu . Gdzie mam składować worki , w salonie na fortepianie ?
to jest jeden wielko przekręt i oszustwo ,rodzina 5-6 osobowa płaci za segregowane 138 zł miesięcznie ,dodatkowo oddaje odpady do recyklingu ,kto pamięta SPRZEDAŻ szkła ,papier takie opłaty to rozbój w biały dzień ,w tym przypadku śmieci =opłacie za prąd ,czy kiedykolwiek tak było ? pozostaje pytanie KTO ma w tym interes ,oczywiście po za firmą odbierającą ,,,,,,,,,a władze co na to ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!