Co z parkingami? Jeden wybudowany w obrębie skrzyzowania Słów - Kostromska dla klientów Sekshopu to trochę mało. Wstęga przecięta lecz brakuje pokropku. Może to Proboszcz zastrajkowała. A Piotrków z każdym rokiem robi się ciaśniejszy.
Byłem w Piotrkowie, granitowe chodniki są nie tylko brudne, ale i zas...ne. Nieprawdą jest, że Polski Ład zabierze pieniądze, ale na pewno w tym budżecie nie ma nic co miałoby wpływ na zwiększenie przychodów miasta, kolejny ro w stronę mroku.
Wszystkie wpisy w zasadzie na nie to może by zmienić ten budżecik
A jaka wysokość podatków i opłat za śmieci i wodę? Nie wiem czy w 2022 będzie mnie stać na życie w Piotrkowie..
ale będziecie piszczeć jak wam przyjdzie zapłacić za ogrzewanie gazem. Ale nie żal mi was. Pamiętam czasy jak w tych swoich blokach mieliście ryczałt na ogrzewanie. Jak za dziecka jeździłem do rodziny w blokach to w największy mróz okna pootwierane, krótkie rękawki, itp. Jako dziecku przykro było wracać na wieś do nieocieplonego domu i przykrywać się grubą pierzyną.
I następny rok bez modernizacji hali Relax. Piotrków reklamuje się hashtagiem handballowemiasto ale w całej męskiej Superlidze ma najmniejszą i najgorszą halę. Na chwilę obecną gorszą ma Mielec ale u nich dobiega końca budowa nowej. Szczecin w zależności od potrzeb może grać nawet na hali dla ponad 5 tys. kibiców. W żeńskiej Superlidze też Piotrków jest w ogonie. Małe hale są w małych miejscowościach. W blisko 80 tys. mieście to wstyd, że nie ma dobrej hali. Ta obecna nie dość że jest mała to w dodatku część miejsc ma ograniczoną widoczność przez nieszczęsne słupy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!