Byłam tam ostatnio - mega zacieki na ścianach, szczególnie w narożnikach - nie wiem kto to odebrał, bo ja bym kazała wykonawcy poprawiać; zepsute drzwi na salę rozpraw(mimo, że były zamknięte na klucz można było bez problemu otworzyć - "latały" jakby nie były w ogóle przymocowane do futryny - jedna pani stwierdziła, że są jeszcze na gwarancji, więc nie ma co się przejmować (ale przecież takie drzwi nie powinny być w ogóle zamontowane!), zimno (nie ma grzejników) - w toalecie dosłownie można zamarznąć (a tak w ogóle to na każdym piętrze jest toaleta, ale dla interesantów otwarta jest tylko jedna na cały budynek!); bardzo słabe oznakowanie - na każdym piętrze są tablice co się na nim znajduje, ale nie ma żadnych strzałek, żeby wiedzieć gdzie jest reszta innych wydziałów i sal - iść na dół? na górę? nie wiadomo! - jednym słowem fuszerka jak zawsze, a ktoś pewnie zebrał za to niezłą kasę...
Zajmijcie sie lepiej odsniezaniem dróg w Piotrkowie bo wstyd jak ktoś przejezdza przez ta osade.
Trzecie zdjęcie pokazuje wystawę obrazów przedstawiających konie WTF? :)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/ - nowe posty 19.01
Nie widzę na żadnym ze zdjęć księdza - czyżby sąd w naszym mieście w przeciwieństwie do oczyszczalni w Sulejowie nie wymagał boskiej opieki?
bendom mieli gdzie skazywac nastepnych "KOMOROW"-/...fajnie,fajnie
Ja się dziwię, że oddali przed terminem. Nawet powiem, że to dziwne jak coś w Polsce oddają przed terminem.
No a dla komu i dla czemu ma służyć ten nadmierny przepych i luksus. Wybudowano kolejny pałac a raczej Bursztynową Komnatę. Nie kodeks a bogactwo gmachu sądu ma uczyć pokory i poszanowania prawa. Znaczy do sądu będzie się szło nie po sprawiedliwość ale by podziwiać piękno i drogocenne ozdoby jego sal, korytarzy, pokoi.....
Foto:
Czyżby bliźniaczy brat Króla Octu Świerzbowego????
La Grande
Wstań Zeniu....
Wstań Zenek
http://sklave.manifo.com/inne
pisze sie tutaj ,ze sady w kraju maja miec standart XXI wieku ,zeby ten standart przelozyl sie na uczciwe i sprawiedliwe orzekanie ,bo jak do tej pory z tym w Piotrkowie jest bardzo marnie ,wiem cos o tym dokladnie ,sedzia powinien odpowiadac za swoje bledy jak zwykly obywatel ,wtedy moze nie bylo by lamania prawa i naciagania przepisow ,dzisiaj sedzia jest postawiony poza prawem i za swoje bledy nie odpowiada,nastepnie budzi powazna wotpliwosc sposob prowadzenia spraw i orzekania......
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!